Ahmad Issa Al-Hassoon – z mesta Aleppo, okres Al Sahur. V rokoch 2014/2016 bol vodcom teroristov ISIS v Aleppe. Teraz pôsobí ako inštruktor tureckých bojovníkov v regióne Al-Rai severne od Aleppa.
Aktuality, Bezpečnosť, Civilná ochrana,

Turecko sa snaží dostať svojich nebezpečných militantov do EÚ – kedy si to uvedomíme? Video

Turecko má veľký problém so svojimi para militantnými skupinami, ktoré dlhodobo podporoval v Sýrii. Vymedzením zóny deeskalácie a stálym tlakom ruskej a sýrskej armády sa zúžil priestor pre teroristov podporovaných Tureckom. Snaha vyviesť ich do Lýbie, ako opozičnú armádu proti generálovi Haftarovi stroskotala po prvom bombardovaní letiska kde boli prvé skupiny týchto bojovníkov rýchlo rozprášené a ďalšie transporty skončili.


Mladí fanatickí žoldnieri bez práce a bez budúcnosti, sa tak stali bezpečnostným rizikom aj pre samotné Turecko. Prezident Erdogan ak nechce, aby sa mu títo ozbrojenci rozptýlili po krajine musí hľadať náhradné riešenie. Poslednou záchranou môže byť ich rozptýlenie v Európe. Písali sme o tom TU.

Pripájame najnovšie videá za posledný deň s tohto koordinovaného úsilia o prienik militantov do európy.

 

Video uniknuté utečencom ukazuje, že ozbrojení agenti Tureckej tajnej služby (MIT) boli medzi utečencami, ktorí sa pokúšali nelegálne prekročiť hranicu do Grécka. Možno ich vidieť v civilných šatách a dobre vyzbrojených ako strieľajú kazety so slzným plynom na Grécku políciu :

https://twitter.com/i/status/1236063588240044034

 

Títo chlapci sú údajní “utečenci”. Grécka polícia blokuje “utečencov” medzi dvoma hranicami s plynom. Turecká polícia vystreľuje plyn aj na grécku políciu:

 

Pred niekoľkými hodinami turecké bezpečnostné sily nasmerovali tisíce nahnevaných “utečencov” na hraničný priechod Paarkule pre nelegálny vstup do Grécka:

https://twitter.com/i/status/1236106098446393345

 

Pred niekoľkými minútami turecké špeciálne sily zahájili paľbu na Grécke armádne jednotky na Turecko – Gréckej hranici:

https://twitter.com/i/status/1236083121696759809

 

Falošní prisťahovalci stojaci pri rieke, vyzliekajú si šaty, aby sa vyfotografovali. s cieľom obviniť Grécko. Takto funguje turecká propaganda:

1
2
3
4

 

 

Dve tváre jedného muža. Ahmad Issa Al-Hassoon – z mesta Aleppo, okres Al Sahur. V rokoch 2014/2016 bol vodcom teroristov ISIS v Aleppe.

 

Ahmad Issa Al-Hassoon – teraz pôsobí ako inštruktor tureckých bojovníkov v regióne Al-Rai severne od Aleppa.

 

 

Nové video z iného uhla provokatívneho pôsobenia tureckej hliadkovej lode proti gréckemu plavidlu v prímorskej oblasti Lesbos, ku ktorému došlo dnes ráno:

https://twitter.com/i/status/1236044598377578498

 

 

 

 

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov