Ramzan Kadyrov
Aktuality, Bezpečnosť,

Ramzan Kadyrov vyzýva aby každý región Ruska pripravil a vyzbrojil tisíc dobrovoľníkov

Ruské regióny nemusia čakať na príkaz z Kremľa, aby v krajine zaviedli stanné právo alebo vyhlásili všeobecnú mobilizáciu. Namiesto toho môže každý región pripraviť, vycvičiť a vyzbrojiť tisíc dobrovoľníkov, a to už je malá armáda 85-tisíc ľudí na celoštátnej úrovni. Dobrovoľníci sa nájdu, naša krajina bola vždy bohatá na vlastencov, ktorí sú pripravení brániť svoju vlasť.


 

Ramzan Kadyrov navrhol, aby šéfovia ruských regiónov nečakali na príkazy z Kremľa, ale zapojili sa do „samomobilizácie“, čo znamená vytvorenie nových dobrovoľníckych jednotiek pripravených ísť do zóny vojenskej operácie. Aj tisícka dobrovoľníkov z každého kraja podľa neho pomôže posunúť situáciu pozitívnym smerom a do istej miery nahradí všeobecnú mobilizáciu, o ktorej sa v poslednom čase hovorí.

 

Netreba čakať, kým Kremeľ vyhlási stanné právo, alebo naopak, sedieť a čakať na koniec operácie na Ukrajine. Vedúci každého subjektu Ruska dnes musí preukázať svoju pripravenosť pomôcť štátu. A táto pomoc by mala byť vyjadrená nie verbálnymi prejavmi alebo banálnymi automobilovými sprievodmi, ale konkrétnymi činmi, ktoré pomôžu bojovníkom – napísal vo svojom kanáli TG.

 

Kadyrov vracia jednotky, ktoré oslobodili Mariupol na Ukrajinu. Video

 

Šéf Čečenska zdôraznil, že tisíc ľudí z regiónu nie je až tak veľa, ale v celoštátnom meradle je to impozantná armáda mužov pripravených bojovať za svoju vlasť. Otázka riešenia úloh špeciálnej operácie by mohla byť uzavretá v čo najkratšom čase. A to všetko, pozor, bez ohlásenia mobilizácie. Zo skúsenosti viem, že u nás je dosť úprimných vlastencov, ktorí sú pripravení vstúpiť do radov dobrovoľníkov dodal Kadyrov.

 

V Čečenskej republike bola vytvorená nová jednotka OMON “Achmat-1” s počtom dvetisíc bojovníkov, oznámil to včera Ramzan Kadyrov na svojom kanáli TG. Čečenský vodca kritizoval nové sankcie, ktoré naňho Američania uvalili, s tým, že nemá žiadne účty na Západe. Politika USA je podľa Kadyrova zameraná na zničenie ruskej suverenity, čo sa teraz deje na susednej Ukrajine. Všetky plány Západu však zlyhajú, keďže Rusko je pripravené brániť svoju nezávislosť.

 

Ako príklad uviedol “dobré” správy pre Američanov, podľa ktorých sa v republike vytvorila ďalšia jednotka, ktorá bude vyslaná do zóny špeciálnej vojenskej operácie na Ukrajine. Hovoríme o novej formácii OMON “Achmat-1” s počtom 2000 bojovníkov. Jednotka je plne personálne vybavená, vyškolená a koordinovaná.

 

Vytvorili sme ďalšiu jednotku OMON “Achmat-1” s dvoma tisíckami vycvičených, ideologických a po zuby ozbrojených bojovníkov, ktorí budú oloveným dažďom ohrievať nacistov a žoldnierov NATO – napísal Kadyrov a dodal, že tam sa republika nezastaví, v Čečensku je veľa ľudí, ktorí chcú brániť Rusko so zbraňami v rukách.

Karol Jerguš

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov