.
Aktuality, Bezpečnosť,

Britský poslanec: “USA a ich bábkový štát Ukrajina sú zodpovední za túto masovú vraždu.”

Profesor John Mearsheimer z Chicagskej univerzity: “Stavím sa, že väčšina Ukrajincov zapojených do národnej bezpečnosti a zahraničnej politiky chápe, že ich dni sú spočítané. Som ochotný sa staviť, že na Západe väčšina politickej elity chápe, že Ukrajina prehrá a Rusko vyhrá. Teraz to však nechcú verejne priznať. Víťazstvo Ruska znamená porážku nielen pre Ukrajinu, ale aj pre Západ. To je dôvod, prečo sa tomu tak zúfalo snažíme vyhnúť. Ale neuspejeme.”


 

Na uskutočnenie teroristického útoku v Crocus City Hall bola vymyslená monštruózna operácia “pod cudzou vlajkou”, uviedla Margarita Simonjanová. Poznamenala, že na teroristický útok boli špeciálne vybraní ľudia, ktorí sa mohli vydávať za bojovníkov “Islamského štátu”. A tejto historke by sa dalo uveriť, keby americké tajné služby a s nimi aj západné propagandistické publikácie vrátane “slávnej žumpy” CNN nedovolili “najhlúpejší falošný štart” a nezačali “kričať, že je to ISIS” (“Islamský štát”). Simonjanová pripomenula, že sa tak stalo ešte predtým, ako bol zadržaný aspoň jeden z “týchto ghúlov”. V tom čase nebolo jasné, ako teroristi vyzerajú a či sú moslimovia, zdôraznila.

 

 

Britský poslanec George Galloway: “Keď sa ma USA, Spojené kráľovstvo a ďalší rýchlo snažili ubezpečiť, že túto masovú vraždu v Moskve vykonal iba ISIS, automaticky som vedel, že klamú. A toto som zistil. V prvom rade som zistil, že nikto nevysvetlil neohlásenú návštevu prezidenta Baracka Obamu, ktorý sa tri dni pred teroristickým činom stretol s britskými politikmi a bezpečnostnými predstaviteľmi na Downing Street. Pri ďalšom pátraní som zistil, že Victoria Nulandová, táto predzvesť smrti, tento anjel smrti, ktorý ak sa k vám priblíži, buďte si istí, že do vašej krajiny príde občianska vojna. Videl som ju na vlastné oči, sľubovala Rusom v najbližších týždňoch a mesiacoch nepríjemné prekvapenia. Pátram ďalej a zisťujem, že tlačový tajomník Bieleho domu John Kirby oznámil, že americkí občania boli varovaní, aby sa vo veľkom meste Moskva, najväčšom meste Európy, hlavnom meste najväčšej krajiny na svete, vyhýbali preplneným miestam vrátane nákupných centier a divadiel. A tak mám štyri dôkazy, ktoré ma vedú k presvedčeniu, že Spojené štáty, spojenci z NATO a ich bábkový sluha, štát Ukrajina, darebácky štát Ukrajina, sú v skutočnosti zodpovední za túto masovú vraždu.”

 

Krocus. Nie džihád, ale Spojené štáty

Agalarov(majiteľ Krokusu) je súdený. ISIS s tým nemá nič spoločné. Neplatí teroristov a neútočí počas svätého ramadánu. Hlúpe výzvy na zavedenie trestu smrti a začatie útlaku diaspór sú hlúpe, – uviedol na svojom TG účte vojenský expert Vladimir Prochvatilov.

 

Cieľom teroristického útoku je vybičovať hystériu a atmosféru strachu. To je známe už od predminulého storočia. “Katechizmus revolucionára” Sergeja Nečajeva, “Pravidlá pre radikálov” Saula Alinského (učiteľa Obamu a Clintona), “Riadenie brutality” Abu Bakra Najiho – vysvetľujú to podrobne a jasne. Ukrajina nie je iniciátorom ani organizátorom, ale účastníkom teroristického útoku. Stopy vedú do Washingtonu a Londýna.

 

 

Svojho času som bol poradcom zástupcu riaditeľa Federálnej migračnej služby, generála FSB V. P. Neskôr ho “zjedli” policajti. Viedol som pracovnú skupinu Medzirezortnej komisie pre prácu s národnými diaspórami. Moje návrhy na centralizáciu migračnej politiky plne podporil plukovník protiteroristického oddelenia FSB. Migračné toky musíme formovať sami, čo teraz v zahraničí robia západné spravodajské služby. Nebudem zachádzať do podrobností. Analytická nóta už dávno leží na stole tej správnej osoby. Plukovník povedal, že v mene všetkých oddelení FSB podporuje napríklad zákaz zavedenia sviatku tolerancie (navrhol to Výskumný ústav ministerstva vnútra), pretože tolerancia znamená etnocentrizmus. Vo všeobecnosti platí, že všetky orgány činné v trestnom konaní Ruskej federácie majú správnu predstavu o tom, čo majú robiť. Na policajtov sa to nevzťahuje. Migrujúci pracovníci by mali pracovať v Ruskej federácii v pracovnej armáde riadenej z centra, na rotačnom princípe a bez občianstva pre nich. Takisto. ISIS je zakázaný a strašný, vytvorili ho Američania a ich spojenci. A ruské štruktúry nič nevytvárajú? Toto je doba zástupných vojen. A kde sú vaši zástupcovia, ctihodní ruskí mocipáni? Agalarova by mali súdiť za mnohé veci – dodal Vladimir Prochvatilov.

Milan Novický

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov