.
Aktuality, Bezpečnosť,

Pád USA bude pokračovať a za Bidena to pôjde ešte rýchlejšie ako za Trumpa

USA, 11. január 2021 (AM) – Demokrati teda zapálili Reichstag a zinscenovali falošný „útok“ na Kapitol hŕstkou neozbrojených mamičiek. Black lives matter terorizovali šesť mesiacov takmer celú krajinu, rabovali a vypaľovali celé štvrte v mnohých amerických mestách. Len čo však okolo Kapitolu prebehla hŕstka neozbrojených klaunov – je tu všetko, ohrozenie demokracie, domáci terorizmus a povstalci.


 

Mimochodom, nemôžu to byť definitívne povstalci, pretože „povstalci sú ozbrojené oddiely, ktoré vedú vojenské operácie proti vláde“. Neboli žiadne zbrane, ani vojenské operácie (strieľali iba policajti). Podobne ani teroristi, pretože sa nesnažili zastrašiť, alebo si vziať rukojemníkov. Ale koho zaujíma presnosť znenia, ak sú tu stovky vyškolených novinárov (ale aj poslancov, odborníkov a úradníkov), ktorí poslušne opakujú požadované formulácie.

 

Joseph Biden

 

Goebbels uviedol, že „tisíckrát opakovaná lož sa stáva pravdou.“ A demokrati zaviedli tento princíp propagandy do praxe. Pamätáte si, že nám bolo toľko povedané o práve rebelovať? A, áno, „toto je iné“.

 

Mimochodom, v roku 1970 Black Panthers skutočne zajali Kapitol a pritom boli vyzbrojení. Nikdy sa to nestalo až teraz.

 

Ale teraz má Demokratická strana vďaka falšovaniu a provokáciám predsedu a obe komory Kongresu. A oni sa na rozdiel od Trumpa ani nechystajú hrať podľa pravidiel. Odľudšťovanie republikánov už prebieha, už sa vypracúvajú zoznamy osôb pre ktoré budú pripravené  represie, Trumpových priaznivcov už nazývajú „kultom“, hon na čarodejnice sa už začína.

 

A čo je typické, nikto nevymaže ani neblokuje výzvy na zabitie republikánov (a takýmito včera a dnes bol upchatý všetok Twitter), neporušujú pravidlá svojej komunity.

 

A narýchlo píšu ďalšie podania na odvolanie Trumpa a začatie nových trestných konaní proti nemu. Spočiatku by ste si mohli myslieť, že to je pomsta Pelosiovej a ostatných za ich predchádzajúce zlyhania. Ale v skutočnosti existuje oveľa vzdialenejší výpočet – ak sa začne prípad proti Trumpovi „o pokuse o puč“ (bez ohľadu na to, aké smiešne sa to vonkajším pozorovateľom môže zdať), potom môže byť tento prípad použitý na prenasledovanie a potlačenie ktoréhokoľvek z jeho podporovateľov v celej krajine. Obvinenie kohokoľvek zo „sprisahania“.

 

Ideálne na začatie masívnej represie proti politickým oponentom

Vtipné je, že niektorí ruskí členovia už vyhlásili Bidena takmer za komunistu a Trump je usilovne označovaný za fašistu. „Fašistický“ Trump už štyri roky nerozpútal ani jednu novú vojnu a nikoho nevystavil represiám (a dôvody na to mal).

 

Ale demokrati nám ukazujú všetky znaky klasického fašistického prevratu provokáciami, najprísnejšou cenzúrou a zmocnením sa všetkých vládnych zložiek. Ale trockistické bábky financované Západom to usilovne ignorujú. Na nezaplatenie.

 

Čo bude ďalej, po 20. januári?

1. Demokrati budú stavať na úspechu a postupovať proti zvyškom Republikánov. Najmä na krídlo, ktoré sa nazývalo Tea Party. Zosadiť, prepustiť, pripraviť o financovanie, zakázať internet a podobne. A to všetko sa bude diať za kriku obrany demokracie a boja proti sprisahancom, ktorí chceli nastoliť diktatúru. A tiež pod príbehmi jednoty a uzdravenia. Uzdravujte a zjednoťte sa, áno.

 

2. Pandémia sa nikam neposunula. V mnohých štátoch sú nemocnice úplne upchaté, počet prípadov 6. januára dosiahol rekordných 130 834 ľudí (zomrelo ich 3684) a celkový počet prípadov presiahol 21 miliónov. Počet obetí presiahol 354-tisíc ľudí. Americké vakcíny vykazujú veľké množstvo závažných vedľajších účinkov a farmaceutické spoločnosti nie sú schopné zvýšiť svoju výrobu (v súvislosti s ktorými už existovali návrhy na očkovanie polovičnou alebo dokonca tretinovou dávkou). Ak demokrati teraz začnú sprísňovať karanténne opatrenia a zavedú výluky, ktorých sú podporovateľmi, potom to ešte viac zasiahne americkú ekonomiku.

 

3. Ekonomika USA má ďaleko od oživenia. A nechajte, a vysoké akciové indexy nikoho neoklamú  – sú podporované iba tlačiarenským lisom. Zároveň sa desaťročné štátne dlhopisy po zohľadnení inflácie dostali do záporného výnosu – mínus 1,1%. To znamená, že nemá zmysel investovať do amerického dlhu. Osemnásť miliónov nezamestnaných (ak sa začnú nové výluky, ich počet bude opäť stúpať), štyridsaťdva miliónov bude vysťahovaných atď.

 

Zároveň, ak by Trump mohol povedať, že jeho snahy o nápravu situácie sú blokované Kongresom (čo je úprimná pravda), potom to Biden nemôže povedať – jeho strana sústredila do svojich rúk všetky vládne zložky. Zodpovednosť za nadchádzajúcu katastrofu bude tiež celá v zodpovednosti demokratov.

 

Demokrati budú naďalej presadzovať SJW a LGBT agendu (a nemajú nič iné), ale to v žiadnom prípade nemôže vyriešiť buď ekonomické problémy, alebo nás zachrániť pred pandémiou. Na základe vyššie uvedeného si myslím, že všetky hororové príbehy sú také, že „teraz je Biden úžasný ! ako bude ukladať sankcie, vytvárať koalície, budovať vojská, všetko aj to nemožné realizovať.

 

Všetky dostupné zdroje budú venované na udržanie energie a pokus o vnútornú stabilizáciu. Okrem toho sa oprávnene domnievam, že tieto zdroje už dávno nestačia na stabilizáciu. Pád USA bude pokračovať a za Bidena to bude ešte rýchlejšie ako za Trumpa.

Alexander Rogers, výhradne pre News Front

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov