.
Aktuality, Bezpečnosť, Civilná ochrana,

“Bodaj by ste sa prepadli!” kričí obyvateľka Donecka na Zelenského po nočnom ostreľovaní ich bytovky.Video

Donecká republika, 18. marca 2020 ( AM ) – Obyvateľka domu na okraji Donecka sa obracia na ukrajinské úrady.


Galina, ktorá je obyvateľom Donecka, sa vo videu sťažuje, že ostreľovanie im nedovoľuje spať, majú problémy s tlakom a zdravím. Obyvateľka, ktorá pracovala 40 rokov v bani na Ukrajine, nechápe, pre čo je takýto osud Donbasu.

 

 

“Najskôr sa Kučma vysmieval, neplatil mzdy baníkom, potom Porošenko rozbil všetky domy.” Všetky boli v lete opravené, presťahovali sa a tento klaun (aktuálny prezident Ukrajiny – Zelenský pozn.red.) teraz nedáva žiť.

 

“Aby ste sa prepadli suky, Boh vás strestá za to, že trpíme v starobe. Všetci boli mučení po celý život, nedostali nič a teraz čo robíte? Porazte nás starých ľudí, ktorí sú tu málo. Všetci ľudia sa rozišli, odišli všade, “povedala emocionálne dôchodkyňa z Donecka.

 

17. marca ráno, kyjevskí militanti strieľali na okraji Donecka. V dôsledku streľby z ukrajinského postavenia bolo v obytnom dome v okrese Kuibyševskij zaznamenaných viacero zranených.

 

Zločiny ukrajinských bezpečnostných síl proti civilnému obyvateľstvu Donbasu pokračujú aj po novom roku. V roku 2019 boli zaznamenaných 1100 porušení prímeria ozbrojenými silami Ukrajiny na hranici s Luhanskou republikou. Bolo zaznamenaných viac ako 17000 streleckých útokov, písali sme o tom tu .

Konflikt na východe Ukrajiny si od roku 2014 vyžiadal už viac ako 13.000 životov.

Článok: Ukrajinskí vojaci opäť ostreľovali obytné štvrte v Luhansku

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov