Trosky domu vodcu teroristov
Aktuality,

Video: Američania si dali záležať na zbombardovaní lídra ISIS – Baghdádiho

 


Sýria (28.10.2019) – Objavilo sa video útoku amerických helikoptér na vodcu ISIS, ktoré zaznamenáva okamih útoku na dom vodcu Islamského štátu. Na prezentovanom videu vidno, že streľba je kontrolovaná zo zeme a podľa rôznych údajov ju navádza ďalšia skupina. Paľba je sústredená na veľmi malú plochu, čo naznačuje skutočnosť že informácie, ktoré dostala americká armáda, boli na najvyššej úrovni spoľahlivosti.

Otázkou ostáva prečo Američanom trvalo tak dlho – celé roky, kým takto ukážkovo zlikvidovali vodcu ISIS – Abu Bakr al-Baghdádiho. 



Predtým médiá informovali, že americká armáda eliminovala Al-Baghdádiho v Idlibe, kde sa nachádza „posledná pevnosť“ teroristov. Najhľadanejší terorista a vodca Islamského štátu Abú Bakr Baghdádi je údajne mŕtvy. Osudný sa mu mal stať víkendový americký vojenský zásah v Sýrií.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov