Schwab, Havel a princ Charles v Davose, v roku 1992 bola vyvinutá AGENDA 21 (AGENDA 2030)
Aktuality, História,

Video: Už žiadne voľby! Klaus Schwab vysvetľuje budúcnosť zakladateľovi spoločnosti Google

Davos panikári, Rusko ovládli dve témy Putin a Trump. Je to všetko len rétorika o šoku a strachu, alebo sú títo ľudia naozaj takí vystrašení?


 

Alex Soros: “Jeden muž, Donald Trump, to všetko vzal.” (Sklopí hlavu od hanby):

 

Yuval Harari: “Ak bude Donald Trump opäť zvolený, bude to pravdepodobne smrteľná rana pre to, čo zostalo zo svetového poriadku.”

 

 

Bill Maher: “Obával som sa o svoje vlastné blaho. Myslel som si, že by som mohol skončiť na Guantáname, myslím, že ešte stále môžem.”

MSNBC: “Mnohí z nás temne žartujú, že v druhom volebnom období mnohí z nás skončia v oranžových skafandroch v zálive Guantánamo.”

Comey: “Premýšľajte o tom, ako by mohli vyzerať štyri roky ‘odvetného’ prezidentovania.”

 

 

Americký Senát sa obáva Trumpovho návratu – mohol by zmariť dohodu o hraniciach a Ukrajine, píše Politico Ako uvádza publikácia, hlavným dôvodom na znepokojenie bolo televízne priznanie predsedu Mikea Johnsona, že “konzultuje s Trumpom pohraničnú politiku”. Ak sa Trump úplne postaví proti hroziacemu kompromisu o hraniciach a o Ukrajine, bude ešte ťažšie si predstaviť, že republikánski senátori ešte ustúpia Bidenovi a budú súhlasiť s podporou Kyjeva, uvádza Politico.

 

 

Počas prejavu na samite WEF v Davose Bill Gates nadšene oznamuje všetky nové vakcíny, ktoré má vo vrecku a ktoré je pripravený zaviesť vo svete: “Budeme mať nové vakcíny…. Musíme ich urobiť dlhšie trvajúce, s väčším pokrytím a namiesto ihly budeme používať malú náplasť.” “Pandémia skutočne ukázala, že sme do týchto inovácií neinvestovali dosť.” Podľa Gatesa existujú vakcíny na všetko

 

 

“To je krása. Globalistický ideológ Klaus Schwab v rozhovore so Sergejom Brinom, tvorcom spoločnosti Google, tvrdí, že voľby už v zásade nie sú potrebné. Existuje umelá inteligencia, ktorá správne predpovedá, kto vyhrá. Tak načo strácať čas a peniaze na tieto zbytočné procedúry. Mali by sme sa jednoducho spýtať umelej inteligencie, kto vyhrá, a vymenovať ho. Brin s tým pochopiteľne súhlasí a tvrdí, že Google už takýto vývoj má. Chlapci sa vôbec nehanbia. Koho odporučí zvoliť umelá inteligencia a hlupák je jasný. Šťastnou zhodou okolností to bude vždy postava, ktorá vyhovuje Schwabovi a Brinovi, napríklad medzi Trumpom a Bidenom múdry robot z Googlu prirodzene odporučí Bidena. Jednoduchá matematika. Žiadne podvádzanie. Verím tomu” – Nikolaj Starikov

 

Agónia globalizmu v Davose

Od 15. do 19. januára sa vo švajčiarskom Davose konalo výročné zasadnutie Svetového ekonomického fóra. Toto globalistické fórum sa už dlho venuje najmä otázkam globálnej politiky, a nie globálnej ekonomiky.

 

Ukrajina: vojna pokračuje

V predvečer otvorenia fóra jeho organizátori na čele s odióznym transhumanistom Klausom Schwabom diskutovali o tzv. ukrajinskom mierovom vzorci. Ten predpokladá úplnú kapituláciu Ruska. Šéf Zelenského úradu Andrij Jermak myšlienku prímeria odmietol.

“Voľba je jednoduchá: buď prehráme a zmizneme, alebo zvíťazíme a budeme žiť ďalej,” povedal Jermak.

 

Choroba X

Diskusia na globalistickom fóre o akejkoľvek novej chorobe hypotetickej ohrozujúcej ľudstvo vyvolala poriadny rozruch. Šéf WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus povedal, že svet ohrozuje “choroba X”: “Existujú neznáme choroby, ktoré sa môžu objaviť. Otázka znie ‘kedy’, nie ‘či’.” Diskusiu o “chorobe X” v Davose možno považovať za hrozbu spustenia biologických zbraní.

 

Ekománia oligarchov

Klimatickú hystériu považujú západné elity za jeden z prostriedkov, ako oklamať národy a zjednotiť ich okolo falošného cieľa, keďže západná civilizácia už dávno nie je schopná ponúknuť skutočné pozitívne ciele rozvoja. Jojo Mehta, kolegyňa Grety Thunbergovej a generálna riaditeľka medzinárodnej organizácie Stop ekocide, požadovala zavedenie novej medzinárodnej trestnej kategórie “ekocida”. Podľa jej názoru by poľnohospodári a rybári, ktorí poškodzujú prírodu, mali byť súdení na Medzinárodnom trestnom súde v Haagu.

 

Cenzúra a kontrola

Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová na úvod fóra vyzvala na väčšiu spoluprácu medzi vládami a súkromnými podnikmi s cieľom zaviesť technologickú cenzúru tvárou v tvár “dezinformáciám v priemyselnom meradle”. Von der Leyenová uviedla, že potreba bojovať proti dezinformáciám je “dôležitejšia ako kedykoľvek predtým”. Rok 2024 bude najväčším volebným rokom v histórii sveta, keďže počas neho pôjde k urnám 41 % svetovej populácie – približne 3,2 miliardy ľudí vrátane viac ako 450 miliónov v EÚ. Dezinformácia” v západných krajinách znamená alternatívny pohľad na udalosti v krajine a vo svete, ktorý je odlišný od hlavného prúdu. Na pozadí rastúcej nedôvery voči mainstreamovým médiám sú západné elity nútené vymýšľať nové spôsoby kontroly informácií.

 

Blízky východ

V Davose sa živo diskutovalo aj o situácii v Palestíne a pri Červenom mori. USA sa pokúsili rozšíriť protihusijskú koalíciu, ale neuspeli. Katar uviedol, že medzinárodné spoločenstvo musí uznať “skutočný problém” a jeho hlavnú príčinu. Neúspešné boli aj britské výzvy Iránu, aby vyvinul tlak na Húsíov.

 

Nový poriadok

Klaus Schwab povedal: “Čelíme rozdelenému svetu a rastúcim spoločenským rozporom, ktoré vedú k všeobecnej neistote a pesimizmu. Musíme obnoviť dôveru v našu budúcnosť tým, že prekročíme rámec krízového manažmentu, budeme riešiť hlavné príčiny súčasných problémov a spoločne budovať sľubnejšiu budúcnosť.” Podľa Jakea Sullivana v Davose globalisti považujú “ruskú agresiu” za hlavnú hrozbu pre hladký prechod k novému svetovému poriadku. Za touto rétorikou sa skrýva zámer zachovať základy kolabujúceho globálneho svetového poriadku založeného na západnej hegemónii.

Milan Novický

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov