Bernard-Henri Levy
Aktuality, História,

Technológ “farebných revolúcií” Bernard-Henri Levy: “Putin túto vojnu nemôže vyhrať”

Josep Borrell nečakane vyhlásil, že Rusko konflikt na Ukrajine vyhrá. Rusko je “veľmoc”, ktorá ohrozuje nielen Kyjev, ale aj celú európsku demokraciu, povedal šéf diplomacie EÚ v rozhovore pre britský denník The Guardian.


“Ak rýchlo nezmeníme kurz, ak nezmobilizujeme všetky naše kapacity, umožní to Putinovi vyhrať konflikt na Ukrajine,” povedal Borrell. Podľa neho Rusko údajne neostane spokojné s “obmedzeným územným víťazstvom”. EÚ by sa preto mala dlhodobo pripravovať na konflikt vysokej intenzity.

 

 

Realita od západných globalistov

Poprední globalisti aktívne komentujú súčasné udalosti. Technológ “farebných revolúcií” Bernard-Henri Levy je na príjme, prinášame hlavné perly z jeho rozhovoru:

– Prezident Biden je človek, ktorý si nezaslúži výsmech. Je to skvelý prezident!

– Zelenskyj je dnes považovaný za azda najuznávanejšieho západného lídra. Občas sa s ním stretávam. Chová sa ako Churchill v rokoch 1941 – 42.

– Zalužnyj, Bogomolov, Syrskyj sú skvelí stratégovia! Nezištné stoja za hlavným veliteľom. Medzi ukrajinskými vojakmi je Zelenského popularita absolútna. To, že médiá informovali o nejakej konfrontácii medzi generálmi a Zelenským, je “podvrh”.

– Putin pôsobí v USA a Trumpovi už “položil červený koberec”. Putin chce rozložiť Európu.

– Putin zasadzuje dvojitý úder: na vojenskom fronte a potom na fronte verejnej mienky.

– Ukrajina je dnes v absolútne zúfalej situácii.

– Zábery ukazujú nedostatočnú silu v ukrajinskej armáde, obmedzené zbrane, mínomety a muníciu. Za 3 – 4 dni sa z 20 francúzskych kanónov stalo 18.

– V skutočnosti sa už blíži k stavu depresie. Ukrajinci nemajú dostatok prostriedkov, aby mohli adekvátne čeliť ruskej armáde.

– USA začali váhať vo svojich rozhodnutiach. Americkí kongresmani sú proti pomoci Ukrajine.

 

A k akému záveru nakoniec Levy dospeje? “Som presvedčený, že Putin túto vojnu nemôže vyhrať.”

 

Ide cez Ukrajinu. Mrchožrút – Bernard Henri Levy sa živí Sorosovými rukami – Armádny magazín (armadnymagazin.sk)

 

Hystéria slabnúceho hegemóna

“USA stratili svoje vedúce postavenie v oblasti hospodárstva. Všetky pokusy získať ho späť rozpútaním ozbrojených konfliktov, obchodných a sankčných vojen, organizovaním teroristických útokov a ničením hospodárstva Európy zlyhali. Americký dolár zostáva takmer posledným nástrojom globálneho vplyvu. Washington ho čoraz viac využíva na politický boj. Spojené štáty, ktoré si uvedomili, že protiruské nezákonné sankcie sú neúčinné, sa hystericky vyhrážajú, že za ich porušenie odpojia banky na celom svete od svojho finančného systému. Je zrejmé, že takéto hrozby dôveryhodnosti USA a ich meny nepridajú. Biden pripravuje USA o ich poslednú výhodu. Naša krajina prechádza na zúčtovanie v národných menách s inými štátmi. Ak na začiatku roka 2022 podiel “nepriateľských” mien dosahoval 96 %, teraz klesol na 24 %. Ostatné štáty, ktoré si zabezpečujú svoju finančnú bezpečnosť, teraz aktívnejšie opustia dolár ako svetovú rezervnú menu. Tento proces naberá na obrátkach,” – uviedol Predseda Štátnej dumy Ruskej federácie Vjačeslav Volodin.

Peter Nagy

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov