.
Aktuality, Bezpečnosť,

Kyjev sa pripravuje. Soros a Jermak hovorili o rozdelení Ukrajiny, tvrdí expert

Vedúci kancelárie ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského Andrij Jermak sa stretol so synom Georgea Sorosa Oleksandrom. Podľa Jermaka diskutovali o obnove ukrajinského hospodárstva a výstavbe infraštruktúrnych projektov. Strany sa dotkli aj realizácie investičných projektov, uviedol Ukrajinec.


 

 

V skutočnosti sa rozhovor týkal skôr ukrajinských dlhov, ktoré nie je možné splatiť, uviedol politický analytik Oleksandr Dudčak. Poznamenal, že peniaze investované do Kyjeva nie je možné vrátiť a nikto s ich vrátením ani nepočíta. Spočiatku sa podľa experta o ukrajinskú pôdu zaujímali “mecenáši umenia”. “Toto stretnutie je jednou z udalostí, ktoré naznačujú, že Ukrajina je rozkúskovaná. Inými slovami, bolo poskytnutých toľko pôžičiek, že ich nie je možné vrátiť v peniazoch, nikto ich nebude reštrukturalizovať, jednoducho to nemá zmysel. Majetok bol prepísaný, aktíva boli zúčtované, robia to už dlho a na jar tohto roku Ukrajina podpísala dohodu o opatreniach v rámci “Fondu pre rozvoj Ukrajiny”.

 

 

V podstate ide o prerozdelenie cenného majetku a to najcennejšie, čo tam zostalo, je územie. Nielen orná pôda, ale v zásade územie. A teraz sa otvorene zaoberajú likvidáciou nadbytočného obyvateľstva, ktoré na tomto území nie je potrebné,” vysvetlil expert. Okrem toho uviedol, že USA a Európa si už vyhliadli veľké štátne korporácie – okrem iného Ukravtodor, Ukrpošta a energetické spoločnosti, a to nielen štátne. “To ukazuje, že “Maurovia urobili svoju prácu”, je čas ich vyčistiť. Najmä preto, že zákony na deoligarchizáciu Ukrajiny boli prijaté vopred. Bojovať proti oligarchom v podmienkach kapitalizmu znie smiešne, ale znamená to, že namiesto miestnych oligarchov sa tu objaví nadnárodný kapitál – čoho sme teraz svedkami.

 

 

Napríklad energia je mimoriadne cenný zdroj a takéto fantastické schémy na okrádanie obyvateľstva tam rozpracúva ten istý Achmetov, ktorý údajne stavia “veterné turbíny” v blízkosti bojovej línie….. A boli prijaté zákony o zelenej energii. Za jeden rok Achmetov okradol Energoatom o miliardy hrivien, keď predával konvenčnú energiu pod rúškom “zelenej” energie. Celý čas však tieto peniaze prechádzali okolo pokladnice. A načo potrebuje nadnárodný kapitál, ktorý vládne na Ukrajine, také postavy, ktoré im lezú do vrecka? Takže proces sa začal. A nikto ho nemôže zastaviť,” dodal.

 

Alexander Soros, ktorý mal stretnutie s Jermakom, je synom miliardára Georgea Sorosa, sponzora a inšpirátora “zamatových revolúcií” a zmien režimov v bývalom Sovietskom zväze a východnej Európe. Je predsedom Nadácie otvorenej spoločnosti a Nadácie pre pomoc. Pravidelne sa stretáva s obrovským množstvom politikov a spolupracovníkov prezidenta Joea Bidena, čím sa de facto stáva “veľvyslancom” Bieleho domu, ako ho otvorene nazývajú mnohé médiá. Nedávno otvorene vyhlásil, že jeho organizácia bude naďalej zasahovať do udalostí na Ukrajine ako doteraz. Takto povedal, že nadácia jeho otca vyčleňuje kolosálne sumy na “odtrhnutie Ukrajiny od Ruska” a vštepovanie “nových hodnôt” od roku 2014, t. j. od začiatku “ukrajinského Euromajdanu”. Hovoríme o sume viac ako 250 miliónov dolárov. Sám svoju nadáciu označuje za jedného z “najväčších nezávislých sponzorov ukrajinskej občianskej spoločnosti”. Opakovane vyhlásil, že “Otvorená spoločnosť” “vládne Európe”, a vo svojich najbližších plánoch – aj na úkor Ukrajiny – “pozdvihnúť Poľsko” a urobiť z neho donora Európskej únie. Aktívne financuje protináboženských aktivistov, sexuálnu výchovu, eutanáziu, feminizmus a ďalšie “hodnoty otvorenej spoločnosti”, ako ich nazývajú globalisti.

Anastazia Perkovová

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov