M&P M2.0
Aktuality, Ručné zbrane a výstroj,

Celokovová pištoľ Smith & Wesson M&P M2.0

Nový model Smith & Wesson M&P M2.0 je celokovová zbraň bez polymérového rámu. Nová séria Metal je postavená na ráme z ľahkej hliníkovej zliatiny T6 s elegantným volfrámovo sivým povrchom Cerakote. Môže byť pištoľ bez bicieho kohúta s kovovým rámom úspešná na svetových trhoch ? Smith & Wesson tvrdí, že áno.


 

Nová samonabíjacia pištoľ Smith & Wesson M&P M2.0 Metal 9mm Luger, ako najnovší prírastok do radu pištolí M&P M2.0 znamená prudký odklon od štandardov série tým, že sa zaobíde bez polyméru.

 

Rozdiely medzi novým M&P M2.0 Metal a ostatnými variantami v rade sú všetky v ráme, ktorý je v tomto prípade CNC opracovaný z jedného kusu ľahkej hliníkovej zliatiny 7075-T6 vo všetkých jeho detailoch, až po integrovaný protiprachový kryt MIL-STD 1913 Picatinny pre príslušenstvo.

Všetko ostatné, od konfigurácie ovládacích prvkov až po komponenty a príslušenstvo zostáva rovnaké. Nová pištoľ Smith & Wesson M&P M2.0 Metal je kompatibilná s mnohými dielmi z predchádzajúcich variantov a má rovnaký uhol rukoväte.

 

 

Celokovová pištoľ M&P M2.0 je tiež plne kompatibilná so základným modelom a používa rovnaké dvojradové zásobníky s kapacitou 17+1 náboj. Časť zbrane obsahujúca spúšť s úderníkom je vybavená vylepšením pre ľahšie spúšťanie a spúšť samotná má ploché čelo s integrovanou poistkou.  Zbraň nemá žiadnu manuálnu poistku namontovanú na ráme.

 

Oceľový záver obsahuje úpravu pre lepší úchop v podobe predných a zadných zúbkov a mieridlá osadené v rybinových štrbinách s tromi bodkami. Je dodávaný s integrovaným opracovaným rozhraním CORE optiky, ktoré akceptuje širokú škálu obľúbených mieridiel s mikročervenými bodkami. Oceľový záver aj zliatinový rám má efektný volfrámovo sivý povrch Cerakote. Nízka os vývrtu hlavne robí z M&P M2.0 zbraň pre pohodlnú streľbu tým, že znižuje zdvih ústia hlavne a umožňuje rýchlejšie obnovenie zamierenia.

 

Celokovová pištoľ Smith & Wesson M&P M2.0 má celkovú dĺžku 188 mm / 7,4″ / a hlaveň dlhú 108 mm / 4,¼” / z nehrdzavejúcej ocele s povrchovou úpravou Armornite so šiestimi pravotočivými drážkami so stúpaním a 1:10″. Model M&P M2.0 Metal s hmotnosťou 850 gramov (30 oz) je o niečo  málo ťažší ako jeho náprotivok s polymérovým rámom.

 

Streľba z pištole s tlmičom

 

Model Smith & Wesson M&P M2.0 Metal je dostupná na americkom trhu za odporúčanú maloobchodnú cenu 899,00 USD a distribuuje sa na niektoré exportné trhy.

Špecifikácie
Model:  M&P®9 M2.0™ Metal
Kaliber:  9 mm Luger
Kapacita:  17+1
Optika:  mieridlá s možnosťou výmeny a rozhranie CORE
Farba: dva tóny
Bezpečnosť:  žiadna manuálna poistka
Predné mieridlo:  oceľová muška s bielou bodkou
Zadné mieridlo:  oceľové 2-bodové
Grip:  vymeniteľný Palmswell (4)
Materiál hlavne:  nerezová oceľ s povrchovou úpravou Armornite®
Materiál záveru:  nehrdzavejúca oceľ
Materiál rámu:  7075-T6 hliník
Povrchová úprava záveru:  Tungsten Grey Cerakote®
Povrchová úprava rámu:  Tungsten Grey Cerakote®
Hlaveň pravotočivá 1:10˝
Dĺžka hlavne 4,25″ (10,8 cm)
Hmotnosť 30,0 oz. ( 850 g )

Ondrej Antolík

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

*FB obmedzuje publikovanie našich príspevkov, odporúčame nás sledovať aj na Telegrame

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov