Opäť túžime zažiť toto?
Aktuality, História,

Je Európa zodpovedná za rozpútanie druhej svetovej vojny? Stará predvojnová Európa urobila obrovskú a v mnohom trestuhodnú chybu!

1. Na základe versailleskej zmluvy v podstate spôsobila nástup Hitlera k moci.
2. Doviedla ho na prah vojny a obrátila jeho pozornosť na východ.


 

Nová, už povojnová Európa akoby prekonala staré chyby, hitlerovské zlo, nacizmus, vystavala európsky bezpečnostný systém, ktorý má predísť obrodeniu nacizmu, aby nový nacistický potenciál nezískal schopnosť rozpútať ďalšiu vojnu.

 

Jeho opornými stĺpmi sa stali povojnové zmluvy, OSN s jej Bezpečnostnou radou, systém povojnových hraníc a v neposlednom rade závery Norimberského tribunálu, ktoré jasne ukazujú, kto je zlo a kto vyhlásil, čo je zlo, a kto súdil toto zlo. Tento systém zachovala aj socialistická sústava a zachoval sa aj po jej rozpade až do ostatných rokov.

 

Čo sa zmenilo za ostatné roky?
Zmenil sa prístup súčasného vedenia Poľska. No a v septembri 2019 už nastala oficiálna revízia celoeurópskej interpretácie vzniku, priebehu a výsledkov druhej svetovej vojny, čo je nová bomba nastražená na celú Európu.

 

Prečo hovoríme, že revízia je už oficiálna? Pretože neoficiálne sa to revizionisticky už dávno vyučuje v európskych školách, čiže v Európe je to zažitý fakt.

 

Čo z toho má Európa pod záštitou EÚ?
Európa sa musí sama pred sebou ospravedlniť za to, čo robila pod zástavou Tretej ríše. Ak totiž postavíme do pozície rovnakej zodpovednosti za rozpútanie druhej svetovej vojny Nemecko aj ZSSR, vyjde nám z toho, že Hitler vlastne nie je až taký zločinec! A tých, ktorí bojovali na jeho strane, môžeme pomaly začať považovať za národných hrdinov. (Aj preto Európa neprotestuje proti banderovcom či proti legionárom SS v Pobaltsku! Lebo v druhej svetovej vojne sa zrazila hitlerovská koalícia s antihitlerovskou koalíciou.)

 

V roku 1945 Rusi zachránili Európu pred ňou samotnou. K 83. výročiu rozpútania 2. svetovej vojny

 

Ak bol teda ZSSR rovnaké zlo ako Tretia ríša, pričom Rusko je následníkom ZSSR, logicky z toho pre Európu vyplýva, že s Ruskom sa nielen môže, ale aj musí bojovať. Európsky parlament sa teda v septembri 2019 vydal na cestu, ktorá otvára cestu novej vojne v Európe. No a to musí prinútiť každého z nás nielen myslieť, ale aj konať!
Vladimír Mikunda

 

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov