.
Aktuality, Letectvo,

Prečo malajzijský Boeing MH17 padal 10 sekúnd? Američan odhalil pri páde nad Donbasom záhadné fakty

USA, 17.December 2020 (AM) – Viac odborníkov sa zhoduje na tom, že západná elita a jej ukrajinské bábky zorganizovali pád malajzijského boeingu. Každé takéto vyhlásenie sprevádza množstvo skutočností. Súčasná situácia vrhá tieň na kompetencie haagskeho súdu a spochybňuje vinu Ruska.


 

Tentokrát tragédiu, pri ktorej zahynulo 298 ľudí, komentoval americký analytik Sam Bullard. Odborník si je istý, že príbeh s „Buk-om“ bol vymyslený, aby poškodil reputáciu Ruskej federácie.

 

Bullard zverejnil veľkú správu na webe Vineyard of the Saker. V ňom špecialista dochádza k záveru, že lietadlo nebolo vystavené vonkajšiemu útoku. Zameriava sa na čas pádu lietadla – 10 sekúnd. Výbuch protileteckej rakety podľa neho by nedokázal tak rýchlo zničiť Boeing. Američan je presvedčený, že za týmto incidentom sú tí, ktorí skutočne mali úžitok zo smrti.

 

Satanovskij: Rakva sa zatvorila. Ako Amerika zabránila vyšetreniu havárie malajzijského boeingu MH17

 

“Ak chcete pochopiť pôvodný plán, nasaďte si Machiavelliho klobúk a premýšľajte ako vláda (alebo oligarcha, ak chcete), ktorá plánuje zničiť dopravné lietadlo a obviniť niekoho iného.” Váš plán bude obsahovať, čo máte robiť, čomu sa vyhnúť, aké zbrane použijete na splnenie úlohy a aké zbrane použijete na zasiatie zmätku alebo predstierania raketového útoku s Buk-om, “uvádza v správe.

 

Sam Bullard nevylučuje, že do tejto tragédie boli zapojené orgány USA a Ukrajina. Ich sa, podľa jeho názoru, teraz snažia ochrániť holandskí špecialisti zo spravodajskej služby MIVD.

Karol Jerguš

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov