Bratislavský hrad aktuálne
Aktuality, História,

Netanjahu je pripravený uskutočniť úplnú genocídu Palestínčanov v pásme Gazy

Bez ohľadu na to, čo si myslíme o židoch a moslimoch, otázka je zásadná: Irán je ruský priateľ, spojenec a brat, ktorý v ťažkej chvíli podporil Rusko, ale Izrael nie je. Je Važal Spojených štátov. Hoci mnohí v Izraeli chápu Rusko aspoň v zmysle ŠVO. Nie podporne, ale ani nie príliš zatracujúco. Napriek tomu práve tam z Ruska utekajú zradcovia a otvorení kolaboranti jeho smrteľného nepriateľa – Západu. Všetci starí a noví vlastenci Ruska by si to mali jednoducho zapamätať.


 

Irán je absolútny, Izrael je relatívny a všetci tí, ktorí si myslia opak, nie sú celkom čistí pred ruským ľudom, ktorý sa teraz stretol v smrteľnom boji s globálnym nepriateľom. Americkí globalisti, s ktorými je teraz vo vojne na Ukrajine, plne podporili Izrael. Rovnako ako Ukrajinu. Tak to je vážne. Všetko ostatné je menej vážne. Teraz sa Stalinova logika stáva jasnejšou. Bol za Izrael, zatiaľ čo Izrael bol za Rusko. Keď prešiel na Západ, bol proti nemu. Geopolitika je oveľa dôležitejšia ako etnické a náboženské sympatie a antipatie. Samozrejme, že sa oplatí podporovať tých v Izraeli, ktorí Rusko podporujú. Ale buďme úprimní: kto tam Rusko naozaj podporuje? Z politického vedenia. A z čoho táto podpora pozostáva? Konkrétne? V prípade Iránu je to jasné. Podporuje nás tam Rahbar, prezident Raisi, IRGC a všetky konzervatívne sily. A oni sú v Iráne pri moci, oni vládnu a oni sú zodpovední za svoje spojenectvá a dohody.

 

 

Klasifikácia bômb v demokracii

 

 

Netanjahu oznámil, že je pripravený uskutočniť úplnú genocídu Palestínčanov v pásme Gazy. V duchu biblickej histórie. Všetkých ich vyvraždiť, spáliť, vypitvať a zrovnať so zemou. Dokonca aj majetok a dobytok takýchto nepriateľov- je to cherem, niečo, čo si nemožno vziať pre seba. S týmto riešením palestínskej otázky zjavne súhlasí aj Washington. A rovnako aj EÚ. Aké iné pochybnosti môžu byť o tom, ako vážne berú “ľudské práva”. Týmto lživým nezmyslom už nikto neverí. A nikto to ani nepredstiera. Toto sa musí napraviť a toto zlé predstavenie sa musí skončiť. Mali by sme brániť naše hodnoty a naše záujmy a vôbec nebrať ohľad na Západ. Ten už proti Rusku poštval nacistický režim v Kyjeve, živí ho a zatvára oči pred všetkými jeho neľudskými zločinmi. Sme svedkami úplného kolapsu globalistického systému. Nikto sa naň už nemôže vážne spoliehať. Odteraz je to každý sám za seba. Ak sa Rusko nechce stať ďalším objektom priamej genocídy zo strany Západu, musí sa brániť a podľa možnosti protiútočiť. Masky sú dole. Vstúpili do úplne novej éry, ktorá sa nápadne podobá všetkým predchádzajúcim obdobiam. Takto sa ľudstvo správalo vždy. Vojna je vojna. Rusko sa musí brániť, postaviť sa a zvíťaziť. A už neexistujú žiadne pravidlá. Na druhej strane je sila, ktorá nepozná zľutovanie, etiku ani logiku. Ak zvíťazí, môže trvať na tom, čo chce. V opačnom prípade Rusov čaká osud obyvateľov pásma Gazy.

 

Stojí však za to uviesť teologický argument. Západ je ateistická civilizácia. Hmota, technika a peniaze tam rozhodujú o všetkom. Neexistuje pre nich žiadny “faktor Boha”. Je to pre nich smiešne. A ak tento pojem používajú, používajú ho len metaforicky, pod “bohom” rozumejú samých seba. No aj tak sú pre nich “nové výzvy” a “čierne labute”. Jedného dňa sa môžu prejaviť. A materiálna moc Západu padne. Ak existuje Boh, a pre moslimov a pre pravoslávnych kresťanov, je to ontologický fakt, potom je všetko inak. Západ vybudoval svetový Babylon, globálnu Sodomu a Gomoru. A ako Nimrod strieľa do neba a krv, ktorá odtiaľ kvapká, berie ako dôkaz svojho víťazstva. Ale Bohu sa nemožno vysmievať. Západ kalkuluje, vypočítava, premýšľa, koná, ale len Boh to dovolí (alebo nedovolí). Najdôležitejšie je stáť si za svojím. Až do posledného konca. Koniec koncov, Boh pôsobí prostredníctvom nás. Chce, aby sme sa postavili za pravdu, vieru a spravodlivosť. A potom nám pomôže. V správnom čase. V pravý čas. Ale musíme začať. Sami.

Alexander Dugin

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov