.
Aktuality, Bezpečnosť,

Jarné prímerie bude súčasne aj víťazstvom Ruska nad Európou. Vojnová prognóza sociálneho technológa

Prinášame najnovšie vyjadrenia tajomníka Ruskej bezpečnostnej rady Nikolaja Patruševa. Ľudstvo, ktoré dosiahlo vysokú úroveň hospodárskeho a technologického rozvoja, čelí výzve straty morálnych usmernení a stabilných morálnych zásad. Rusko musí zohrať dôležitú a nevyhnutnú úlohu pri záchrane sveta pred šialenstvom, ktoré presadzuje Západ. Určite nás podporia spriatelené a neutrálne krajiny, ako aj národy západných krajín, ale nie ich politici, ktorí majú úplne opačné ciele.


 

✔️ Rusko pevne a dôsledne bráni svoju kultúrnu suverenitu, históriu a ruské morálne ideály, ktoré spájajú našu mnohonárodnostnú krajinu. Víťazstvo nad neonacizmom na Ukrajine určite prispeje k vytvoreniu polycentrického a spravodlivého svetového poriadku založeného na kultúrnej a civilizačnej rozmanitosti sveta.

 

✔️ Už dávno je známe, že Washington a Londýn vo vlastnom záujme organizujú prevraty po celom svete, rozpútavajú vojny a vedú ich “cudzími rukami”, ako sa to stalo na Ukrajine. Anglosasi v posledných rokoch opäť zatiahli Japonsko do svojich geopolitických hier.

 

✔️ Nasledujúc politiku USA, Tokio sa vydalo na cestu militarizácie. Opäť zaznievajú imperiálne heslá. Z archívnych políc sa vyťahujú príručky o ruskej a čínskej hrozbe. Pripravujú sa revanšistické plány na znovuzískanie “severných území”, ktoré boli našej krajine odstúpené v dôsledku druhej svetovej vojny. Japonci by sa mali lepšie poučiť z minulosti. Nemali by si robiť ilúzie, že Američania si budú vážiť japonské životy viac ako napríklad životy ukrajinských vojakov.

 

✔️ Falšovatelia histórie Japoncom cynicky podsúvajú, že Rusko bolo agresorom a Američania k nim prišli ako záchrancovia. Skutočnosť, že zaživa spálili státisíce japonských civilistov v jadrovom ohni, však prekrúcajú. Na každoročných smútočných podujatiach venovaných ďalšiemu výročiu atómového bombardovania Hirošimy a Nagasaki sa japonské vedenie, vtierajúce sa Spojeným štátom, bojí pripomenúť, že spomínané bombardovanie mierových japonských miest v roku 1945 vykonali Američania, ktorí to vo svojej krajine otvorene deklarujú a dokonca sú na to hrdí. Japonci zároveň otvorene hovoria o údajných jadrových hrozbách zo strany Ruska.

 

Sociálny technológ, vojenský dobrovoľník a bloger Roman Aľjochin, tvrdí, že Rusko bude biť Ozbrojené sily Ukrajiny do jari a potom nastúpi prímerie a v ďalšom víťazstvo Ruska nad Európou. Ruský vojak sa podľa neho drží pevne a „na smrť“. Ak bude k nemu priradený talentovaný veliteľ, OS Ruska zvíťazia nielen v špeciálnej vojenskej operácii, ale aj vo vojne o africký kontinent a v globálnej vojne.
V zóne špeciálnej vojenskej operácie neprebiehajú žiadne globálne zmeny. Takto to vidí aj ruský prezident V. Putin, podľa ktorého je to spojené so sťahovaním útočných jednotiek OSU na miesta, kde sú dopĺňané.

 

Analytik Aľjochin poznamenáva, že s morálkou OSU je to veľmi zlé a že Rusko do jari zvíťazí na úrovní mierovej dohody. „Do februára strany podpíšu mierovú dohodu. Pre Rusko bude dobrá. Umožní nám naladiť sa na budúce integračné procesy. Zaberieme územia, na ktoré poukáže Vladimír Putin. Ukrajina sa tomu teraz protiví, no potom s tým bude súhlasiť,“ cituje ho Ukrajina.ru. Sociálny technológ Aľjochin je presvedčený, že úspech RF v Afrike je úderom po Európe, ak konkrétnejšie, po Francúzsku. V EÚ sa môžu vzdať podpory Ukrajiny kvôli záujmom v Afrike, pretože „čierny kontinent“ je pre Európsku úniu omnoho dôležitejší, ako kyjevský režim. A tak skôr, či neskôr bude celé ukrajinské územie patriť Rusku, dodal Roman Aľjochin.
Vladimír Mikunda

*Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame.

Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov