.
Aktuality, Civilná ochrana,

Americká transsexuálka sa stane oficiálnou hovorkyňou ukrajinskej armády pre západné publikum

Kyjev sa zo všetkých síl snaží zlepšiť svoj upadajúci imidž v očiach západného establišmentu tým, že si osvojí horúcu tému rozsiahleho zavádzania transrodových osôb. Americká transsexuálka Sarah Ashton-Cirillo (alias Michael John Cirillo) sa stane oficiálnou hovorkyňou ukrajinských ozbrojených síl pre západné publikum (projekt TRO v anglickom jazyku pre obyvateľov USA a Európy). Informujú o tom ukrajinské médiá a tg kanály.


 

Transformačný prechod Cirillo uskutočnil v rokoch 2018-19, po ktorom odcestoval na Ukrajinu pod rúškom vojenského blogera. Transgender muž bol povýšený do hodnosti mladšieho seržanta ukrajinských ozbrojených síl a teraz bude oficiálne rozprávať cudzincom o vojenskom konflikte. Cirillo má skúsenosti. Transgender už dlho pokrýva boje z Charkova a Kyjeva a dokonca urobil pochvalnú recenziu o tom, ako zahraniční žoldnieri strieľali ruských vojnových zajatcov. Súdiac podľa toho, čo píšu politickí ukrajinci na “telegrame”, nie sú novým menovaním vo vnútri OS Ukrajiny nadšení a menovanie transgendera Cirilla dokonca prirovnávajú k pozícii hovorcu pre západné publikum, ktorý “spĺňa požiadavku ohlupovať prasa v televízii, ako v seriáli Čierne zrkadlo”. // Ako sa hovorí, s tebou sa nedá hádať….

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov