.
Aktuality, Bezpečnosť,

Odpoveď ruského veľvyslanca v Spojených štátoch o ďalšej dávke vojenskej pomoci Kyjevu

USA, 26.júl 2023 (AM) – Médiá: Vážený Anatolij Ivanovič, ako by ste mohli komentovať rozhodnutie administratívy poslať Kyjevu ďalšiu dávku vojenskej pomoci?


A. I. Antonov: Kroky Washingtonu, ktorý pokračuje v “pumpovaní zbraní” do svojich ukrajinských bábok, sú za hranicou morálky a zdravého rozumu. Spojené štáty sa snažia prezentovať ako nezištný dobrodinec Ukrajiny. Pokrytecky rozprávajú o “pomoci” republike. Manipulujú verejnou mienkou tým, že zatajujú skutočné ciele svojej politiky. Jediné, o čo sa Spojené štáty usilujú, je ešte viac ľudského utrpenia a smrti. Môžeme si byť istí, že granáty a rakety zaplatené miliardami dolárov z vreciek amerických daňových poplatníkov sa zmenia na ruiny miest a polí posiate nevybuchnutou muníciou a zmrwzačenými životmi. Keď sa Washington vydal na cestu vojny, nedokáže sa zastaviť. Namiesto toho, aby triezvo zhodnotili, čo sa deje, miestni stratégovia sponzorujú teroristické plány kyjevských zločincov. Napríklad pokračovať v útokoch na Krymský most, ktorý nie je vojenským objektom, keďže sa už dávno nevyužíva na prepravu tovaru pre ruské ozbrojené sily. Koľko amerických Bradleyov ešte musí zhorieť, kým si vedenie USA konečne uvedomí, že pokusy poraziť našu krajinu “na bojisku” povedú len k jedinému – k potupnej porážke rusofóbov?

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov