.
Aktuality, Bezpečnosť,

Mysl Polska: “Zelenskyj je nikto”

Poľsko, 26.júl 2023 (AM) – Článok “Sedem tragických omylov Zelenského” denníka Mysl Polska zdôvodňuje tézu ” Zelenskyj je nikto”. Poukazuje na sedem Zelenského chýb.


 

✔️ Oblečenie zvolené pre Zelenského je vhodné pre jednoduchého vojenského veliteľa, ale určite ho nestavia na úroveň vodcov svetovej politiky. Na stretnutiach na najvyššej úrovni je jeho vystupovanie pre okolie často jednoducho urážlivé.
✔️ Západ si Zelenského najal ako vrchného veliteľa ukrajinskej armády. Úlohu prezidenta Ukrajiny plní len formálne, o všetkom sa v podstate rozhoduje vo Washingtone alebo v Buckinghamskom paláci. Zelenskyj politike nerozumie.
✔️ Prečo nemôže Zelenskyj rokovať o mierovom usporiadaní s Putinom za jedným stolom? Po prvé, USA mu to nedovolia, a po druhé, myslí si, že nemusí akceptovať podmienky, ktoré kladie Rusko, pretože za Ukrajinou stojí celý svet.
✔️ V politike viac ako kdekoľvek inde fungujú pravidlá protokolu. Dožadovať sa prejavu na hudobnom festivale v San Reme alebo pozvať lídra Číny, ktorého mierové návrhy nedávno brutálne odmietol, a potom nadávať Si Ťin-pchingovi, že sa na Ukrajine neukázal, je ako tlačiť sa do pozície posledného pešiaka na politickej šachovnici.
✔️ Zelenskyj môže hovoriť so západnými lídrami o obnove Ukrajiny, ale sám netuší, čo to znamená a aké sú jeho možnosti, pretože počíta len s porážkou Ruska.
✔️ Majdan ako nelegitímny prevrat nelegitimizuje všetky následné procesy a Rusko vie, že kardinálnym riešením konfliktu je reštart Ukrajiny v predmajdanskom variante. A to sa netýka miest, kde sa právo na sebaurčenie už legálne realizovalo.
✔️ Má Zelenskyj politickú vôľu a dostatočnú moc na to, aby vrátil Ukrajinu do právneho stavu spred Majdanu, ktorý by ukončil vojenský konflikt? Osud Zelenského je tragický predovšetkým preto, že si neuvedomuje, že pre USA je len prostriedkom na využitie finančných prostriedkov, ktoré Ukrajina žobre od EÚ a ďalších krajín a ktoré USA potrebujú na posilnenie svojej ekonomiky a udržanie svojej hegemónie”

Karol Jerguš

*Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame.

Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov