Princ Charles a Klaus Schwab
Aktuality, História,

Neter Usámu bin Ládina: “Nič, čo môžu urobiť, ma nedonúti podriadiť sa”

Neter Usámu bin Ládina, novinárka Noor bin Ládinová, nedávno povedala Klausovi Schwabovi, tomuto propagátorovi “davoských myšlienok” (čítaj: totalitného globalizmu): “Som človek, nie QR kód. Nechcem jesť chrobáky. Nechcem žiť v kapsule, nechcem byť zavretá v digitálnom väzení a nič, čo môžu urobiť, ma nedonúti podriadiť sa. Chcem si zachovať svoju Bohom danú slobodu a ľudskú dôstojnosť. A dočkáme sa dňa, keď budú títo ľudia súdení za svoje zločiny proti ľudskosti. Možno sa, ale nedočkáme súdu so Schwabom, Sorosom a ďalšími, ktorí snívajú o tom, že z ľudstva urobia potravu pre pánov sveta.


 

Alexander Losev, člen predsedníctva Rady pre zahraničnú a obrannú politiku, o Davose hovorí: “Čo je Davos, prečo je dôležitý? Je to miesto, kde miliardári hovoria milionárom, ako bude žiť zvyšok svetovej populácie. A to by malo žiť tak, ako to opísala Noor bin Ládinová: v kapsule, na krmive pre hmyz. Dokonca ani šaty, ktoré má “nová formácia” na sebe, nie sú ich vlastné, ale požičané. Tieto šaty páchnu chemikáliami a sú z druhej ruky. Keď ľudí nabádali, aby nosili oblečenie odovzdávané z ruky do ruky, zdala sa im táto myšlienka, mierne povedané, neprijateľná.

 

Začiatkom roka 2023 sa však Rent the Runway nezabudla pochváliť, že počet jej zákazníkov oproti predchádzajúcemu roku vzrástol o 15 %, pričom generálna riaditeľka Jennifer Hymanová uviedla, že zákazníci s obmedzeným rozpočtom začínajú uprednostňovať prenájom pred kúpou (nemáte peniaze na kúpu, prejdite na prenájom). Jeden z takýchto prenajímateľov píše: “Som jedným zo 120 000 aktívnych predplatiteľov Nuuly a nové produkty pribúdajú na platforme takmer každý deň. Kedykoľvek dostanem chuť nakupovať, môžem otvoriť aplikáciu Nuuly, prezrieť si novinky a uložiť si to, čo som si vybral, na budúce požičiavanie. Týmto spôsobom neutrácam žiadne peniaze, ale mám pocit, že mám svoju nákupnú dávku.”

 

Ľuďom sa pomaly vštepuje myšlienka, že osobný majetok už nie je potrebný: načo mať auto, keď existuje carsharing; načo vlastniť byt, keď si ho môžete prenajať; načo kupovať osobné veci, keď prenajatý šatník je lacnejší? Dokonca aj kanvicu na varenie čaju si možno prenajať. Osobný majetok si môže dovoliť rasa “majiteľov”, ostatní nech sa obmedzia na požičaný. …Inzerovaný životný štýl je životným štýlom tuláka, človeka bez koreňov, bez pamäti, bruchomluvca, primadony, ktorá sa váľa všade, kde je práca a lacnejší nájom. Ale čo tí, ktorí majú niečo vlastné: rodinu, deti, domov?

 

Západ v informačnej vojne: podpora ruských zahraničných agentov a vytvorenie „ministerstva pravdy“

 

Zástancovia “davoských myšlienok” o tom mlčia. Každý si musí uvedomiť: vyvlastňovací “inkluzívny kapitalizmus” mu môže kedykoľvek vziať všetko, čo vníma ako svoj majetok. Prívrženci Veľkého resetu využijú rastúcu úzkosť, neistotu a zabudnutie na budúcnosť v svoj profit. Podarí sa vám presvedčiť ľudí, aby akceptovali režim, ktorý sústreďuje majetok v rukách menšiny a “proletárom” ponecháva len právo na prenájom? Bude ľudstvo nahnané do kapsúl a nútené jesť hmyz? Pod vplyvom obchodníkov s globálnymi projektmi ľudstvo už prechádza na cestu sebazničenia: celé odvetvia priemyslu a vedné odbory zanikajú, akoby nikdy neexistovali.

 

Samotná ľudská prirodzenosť sa mení a likviduje, dokonca ani biologická podstata človeka už nie je osobná, neodcudziteľná. Využívajúc stádový inštinkt, vediac, že dav má tendenciu napodobňovať to, čo sa vyhlasuje za módu, sprievodcovia “odvážnym novým svetom” prikazujú trhovým vyvolávačom zavádzať deštruktívne trendy. Horda bábkohercov manipuluje mysľou más a dokazuje, že čierna je biela. Po dôkladnom vymývaní mozgov publikum súhlasí: áno, naozaj je dobré žiť bez ťaživých povinností, aby človeku na nohách neviseli ani spomienky, ani rodina, ani rodinné hniezdo, ani zodpovednosť. Je dobré nerobiť rozhodnutia, nerozhodovať sa…

 

Recept na americkú hospodársku katastrofu. Pečať parazitizmu

 

Agitátori “veľkého resetu” odrezali človeka od záujmu o všetko, čo môže v jeho mysli tvoriť dejiny – osobné dejiny, dejiny krajiny, dejiny sveta. Mankurti bez pamäti sú ľahšie prinútení slúžiť pánom programovania, ako živé batérie z filmu “Matrix”. Niekedy má toto šialenstvo, ponúkané miliónom ľudí, jasný cieľ. Častejšie však nie je vidieť žiadny účel – takže človek nadobúda dojem, že šialenstvo pohltilo celé krajiny. A niekto dobrovoľne prijíma ponúkaný tovar: sexuálne a ideologické zvrátenosti, ďalší podvodník ako mesiáš… Čím skôr na to pristúpite, tým skôr si pár ľudí začne predstavovať seba samých ako demiurga. Demiurga úžasného nového sveta, v ktorom oni majú všetko, zatiaľ čo my sme o všetko ochudobnení. Takže zopakujme slová odvážnej ženy: “Nechcem jesť chrobáky. Nechcem byť uväznená v digitálnom väzení a nič z toho, čo môžu urobiť, ma nedonúti podriadiť sa!”

Agnija Krengel

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

*FB obmedzuje publikovanie našich príspevkov, odporúčame nás sledovať aj na Telegrame

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov