Nový, americký štvorhviezdičkový admirál, Rachel Levine(-ová)…, oficiálny portrét, 2021, zdroj: wikimedia commons
Aktuality, Bezpečnosť,

V USA bol vymenovaný prvý štvorhviezdičkový admirál – transgender

Nová americká administratíva presadzuje vytrvalo svoju politiku civilizačných „hodnôt“. 19. októbra 2021 sa objavil, v celých dejinách USA vôbec prvý, štvorhviezdičkový admirál – transgender. Ide o ďalší výsledok, či ešte lepšie povedané úspech administratívy Bieleho domu, ktorá sa snaží celému vyspelému (i tomu zaostalejšiemu) svetu dokázať, že dnešné Spojené štáty americké sú krajinou príležitostí pre každého bez rozdielu.


 

 

“Diverzita nás robí silnejšími“, povedala o. i. vo svojom vystúpení Dr. Levinová. 63-ročná Dr. Rachel Levinová (mimochodom pediatrička) sa stala námestníčkou ministra zdravotníctva USA.

 

19. októbra tohto roku zložila prísahu ako admirál(-ka) Zboru verejného zdravotníctva krajiny (United States Public Health Service Commissioned Corps – PHSCC). Dr. Levinová sa otvorene hlási k transsexuálom a súčasne je teda tak najvyššie postaveným trasrodovým dôstojníkom zo všetkých ôsmich amerických silových zložiek.

 

Pred svojím vymenovaním Levinová riadila Úrad ochrany zdravia v štáte Pensylvánia, venovala sa vedeckej práci, o. i. písala vedecké práce o využití marihuany v medicíne a tiež sa venovala detskej medicíne (pediatrii). Po zložení prísahy sa Levinová nechala počuť, že to, čo sa práve udialo, predstavuje „úžasný“ moment nielen pre ňu osobne, ale že to má priam „historický význam“ aj pre mnohých ďalších.

 

„Môj úspech – to je výsledok úsilia zástupcov LGBTQ +, ktorí vyvíjali úsilie za svoju vec predo mnou, tí známejší i tí menej známi“, povedala Levinová pre médiá.

 

Nová posila amerických silových zložiek v boji za šírenie civilizačných hodnôt…, Dr Levinová bude mať pod svojím velením 6000-členné uniformované sily, zdroj: topcor.ru

 

Vo veku 53 rokov podstúpil budúci admirál, lekár a otec dvoch detí Richard Levine operáciu zmeny pohlavia. Stal sa ženou a prijal meno Rachel. Teraz má pod svojím velením 6 000 zamestnancov. Predstaviteľ ministerstva zdravotníctva USA, Xavier Beserra označil vymenovanie Levina za „obrovský krok vpred k rovnosti národa“.

 

Dodajme, že kandidatúru Dr. R. Levinovej osobne podporoval a presadzoval súčasný americký prezident Joe Biden, ktorý v marci predložil návrh na uvedenie do funkcie. Dr. Levinová sa stala teraz prvým, oficiálne uznaným transrodovým federálnym predstaviteľom, ktorého potvrdil americký Senát.

Fero Kysucký

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov