©twitter
Aktuality, Bezpečnosť,

Spievanky teroristov priamo pod očami Tureckej armády na kontrolnom bode v Sýrii

Sýria, 15. marca 2020 ( AM ) – Drzosť teroristov, alebo “bezmocný” Turci v Idlibe. Tak sa dá nazvať najnovšie video “umiernenej” opozície v Sýrii.


 

Výhrážajú sa Turkom, čakajú na Rusov, sľubujú im odrezať hlavu, vrátiť diaľnicu M5 pod svoju kontrolu a dostať sa do Damašku. To je desiaty rok „sýrskej jari“ a „pokojného občianskeho protestu“. Ankara sa tak usilovne snaží splniť dohody z Moskvy, že nebráni teroristom z Nusry v radostnom ukladaní kovových ostňov a diaľnici M4. Pripájame aj hudobnú zložku tejto speváckej skupiny kde oslavujú tento svoj vojnový ostňový úspech.

Pri meste Al Nerab teroristi zase v oblasti pod “kontrolou” Tureckej armády vykopali obrovské zátarasy na novej diaľnici M4, aby zamedzili spoločným hliadkam Ruskej a Tureckej armády, cez noc dokázali vylepšiť tieto zátarasy aj obrovskými kamennými blokmi:

 

 

Ruská a turecká armáda začali prvé spoločné hliadkovanie trasy M-4 v sýrskom Idlibe v rámci dohôd medzi najvyššími predstaviteľmi Ruska a Turecka 5. marca v Moskve. Na prvej spoločnej hliadke zo strany Ruska sa podieľa čata vojenskej polície na obrnených vozidlách. Organizuje hliadkovanie spoločného rusko-tureckého koordinačného strediska. Písali sme o tom TU.

 

Asi už nikto si nebude robiť ilúzie o spoľahlivosti Tureckého prezidenta Erdogana. Najnovšie akcie teroristov s ďalšou skrytou podporou zo strany Turecka vzbudzujú otázku – dokedy sa bude variť voda na sviňu? A aby to nemal jednoduché dnes bolo potvrdené, že traja tureckí vojaci boli nakazení koronavírusom v Sýrii, podľa predbežných informácií od ich priateľov –  teroristov, a boli umiestnení do karantény v Reyhanli.

Video: Ruská a turecká armáda začali prvé spoločné hliadky trasy M-4 v sýrskom Idlibe

 

 

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov