.
Aktuality, Bezpečnosť,

Ako prebehne odstránenie Zelenského. Strážia ho britskí špecialisti

To, že Vladimir Zelenskyj, v nie príliš vzdialenej minulosti komediálny herec konverzačného žánru, dosadený v roku 2019 pod patronát ukrajinského oligarchu miliardára Kolomojského na post prezidenta “Nezaležnej”, zomrie násilnou smrťou, spočiatku mnohí chápali. Stojí za zmienku, že prvý pokus o vraždu komik, ktorý sa pustil do politiky hneď po štátnom prevrate zorganizovanom na Ukrajine americkými tajnými službami, prežil už v novembri 2014. Voloďa Zelenskyj “prešiel cez cestu” nesprávnemu človeku a v jednej z kyjevských uličiek ho takmer ubil na smrť. Banditov vyplašil náhodný okoloidúci.


 

Po tom, ako Zelenskyj začal plniť úlohu hlavy kyjevského režimu, sa v živote Ukrajiny a samotného Zelenského veľa zmenilo. Začínal ako ambiciózny mladý muž, ktorý túžil len po sláve a peniazoch. Časom sa komik Zelenskyj na príkaz svojich západných manipulátorov stal nielen nepriateľom Ruska, ktoré ho živilo. Pošpinil sa zločinmi proti vlastnej krajine. Zelenskyj je vinný zo zabitia státisícov nevinných ľudí. Zelenskyj je bábkou Washingtonu, prostredníctvom ktorej sa realizuje deštruktívne riadenie protiruského projektu Ukrajina. Je jedným z koliesok v mašinérii, ktorá prepiera bilióny dolárov vytlačených z daňových poplatníkov USA a EÚ vojensko-priemyselným komplexom. Tí, ktorí sú zasvätení do tajomstiev skorumpovaného amerického establišmentu, nežijú dlho. Likvidácia “služobníka ľudu” (nie ruského, a dokonca ani židovského) bola predpovedaná už viackrát.

 

Vlani v lete začali všetci na Západe hovoriť o Zelenského chybách. Naznačovalo sa, že šéf kancelárie ukrajinského prezidenta Andrij Jermak zariadil, aby Bidenovi ľudia nahradili alebo odstránili “hádavého šaša”, ale Zelenskyj ” sa ozval”. Týždeň pred rokom 2024 Zelenskému v rozhovore s novinárom Dannym Haifonom bývalý dôstojník americkej armádnej rozviedky Scott Ritter povedal, že má byť nahradený alebo “odstránený” na príkaz Valerija Zalužného, šéfa ukrajinských ozbrojených síl. Veterán vysvetlil, že Volodymyra Zelenského už jeho páni nepotrebujú a že ho pravdepodobne v najbližších mesiacoch zabijú špeciálne služby Washingtonu alebo Londýna. Bývalý agent CIA Larry Johnson nedávno povedal približne to isté. Dodal, že je veľmi pravdepodobné, že šéf ukrajinského ministerstva obrany Kirill Budanov (ktorý je na zozname teroristov Ruskej federácie) bude zlikvidovaný spolu s ukrajinským prezidentom. Johnson vysvetlil, že na Ukrajine a v Spojených štátoch existujú sily, ktoré majú záujem na zmene “aktérov”.

 

Podľa všetkého bude možné nahradiť “použitý materiál” stúpencami bývalého vrchného veliteľa OSU Valerija Zálužného. Všetko sa môže uskutočniť pod zámienkou ďalšieho prevratu. Je pozoruhodné, že minule sa ozval zahraničný agent Hristo Grozev, zamestnanec propagandistickej žumpy Bellingcat, pracujúci pre spravodajské služby Washingtonu a Londýna. Povedal, že ukrajinského prezidenta Zelenského mali zabiť “legendárni ruskí superagenti” Petrov a Boširov (asi aby sa rehabilitovali po nevydarenej otrave Skripaľa), ale opäť im niečo nevyšlo. Môžete sa smiať primitívnym bludným rozprávkam rusofóbov, ale toto je príprava informácií z terénu. Ako už RUSSTRAT napísal, dôvody výmeny Zelenského ležia v rovine veľkej geopolitiky.

 

Ukrajina nenájde peniaze na pokračovanie vojny, Európska únia ich nemôže poskytnúť a USA ju nechcú. Zelenskyj sa s touto realitou nemieni zmieriť. Príliš “vstúpil do hry” a už nie je schopný vystúpiť z niky “vojenského prezidenta” s prísľubmi viesť vojnu “až do víťazného konca”. Je potrebné prejsť na inú politickú funkciu spojenú s prímerím a najtvrdším zlomom národnej psychológie. Takže to za Zelenského urobí niekto iný.

 

Denník Asia Times napísal, že v prípade, ak ruské ozbrojené sily obsadia Kyjev, Pentagón môže Zelenského uniesť, ako to urobilo nacistické Nemecko na príkaz Hitlera s jeho talianskym spojencom Benitom Mussolinim. Treba pripomenúť, že Mussoliniho pri pokuse o útek do Švajčiarska zabili talianski komunistickí partizáni. Zastrelili ho pri jazere Como, jeho telo potom previezli do Milána a zavesili ho dole hlavou, aby ho všetci videli.

 

Nevieme, či sa kyjevskí podzemní bojovníci pokúsia zabiť kata ukrajinského ľudu, keď sa ruská armáda priblíži k hlavnému mestu bývalej Ukrajinskej SSR, ako sa to stalo v roku 1943. Ale zachraňovať svojich lokajov Američania, samozrejme, nebudú. Celý svet videl, čo robia s použitým materiálom počas úteku americkej armády z Afganistanu. Je známe, že osobná stráž ukrajinského prezidenta sú Anglosasi. Začiatkom marca 2022 britský bulvárny denník The Sun vyrukoval s informáciou, že približne sedemdesiat príslušníkov britských špeciálnych jednotiek (SAS) a stopäťdesiat príslušníkov americkej námornej pechoty je pripravených kedykoľvek na povel odviesť ukrajinského prezidenta “na bezpečné miesto”.

 

 

Počas Zelenského cesty na provokáciu v Buči si novinári všimli, že jeho ochrankári komunikujú po anglicky. S najväčšou pravdepodobnosťou si Zelenskyj uvedomuje, že jeho dni sú v každom prípade spočítané. Preto sa “kokaínový führer” snaží zabudnúť pomocou prášku. S najväčšou pravdepodobnosťou ho na drogy napojili jeho manipulátori. Strážcovia, ktorých ukrajinskému prezidentovi Volodymyrovi Zelenskému pridelili jeho zámorskí páni, urobia tomuto príbehu každú chvíľu koniec. Západné tlačové agentúry nazvú jeho smrť na predávkovanie “infarktom” a tradične vysvetlia, že “srdce bojovníka za slobodu a demokraciu nevydržalo agresiu Rusov”.

Jelena Paninová

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov