.
Aktuality, História,

Video: Pjakin vysvetľuje, čo sleduje NATO cvičením 31 štátov

Ďalšie otázky a odpovede V.V.Pjakina so slovenským dabingom vysvetľujú, čo sleduje NATO a spol. cvičením Steadfast Defender 2024, ktoré má trvať do 31. mája 2024? Týchto vojenských manévrov, ktoré majú trvať 4 mesiace, sa má zúčastniť 90 tisíc vojakov a veliteľov z 31 štátov NATO a zo Švédska.
– Čo znamenajú Bidenove slová, ktoré predniesol v odpovedi na otázku ohľadom pohraničnej krízy na texasko-mexickej hranici:
“Urobil som všetko, čo som mohol. Jednoducho mi dajte moc. Dajte mi pohraničné hliadky, dajte mi ľudí, sudcov. Dajte mi ľudí, ktorí to môžu zastaviť.”
– USA sú rozpoltené a štátnym elitám sa kráti dych. O to usilovnejšie bojujú zradcovia Ruska, ale aj inde, za záchranu svojho pána. Situácia je veľmi vážna, ale nie beznádejná.


 

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov