.
Aktuality, Bezpečnosť,

Video: Pjakin popisuje riadenie USA a fungovanie globálnych a štátnych elít

Čína, 22. január 2023 (AM) – Otázka-odpoveď zo dňa 15.1.2024 s analytikom V.V. Pjakinom sa venuje pracovnej migrácii do Ruska z krajín bývalého bloku ZSSR a z Afriky. Popisuje nebezpečný kurz vytvárania etnických diaspór vedľa štátnosti RF z pracovných migrantov, ktorí sa riadia svojimi pravidlami a stavajú sa nad ruské zákony. Tomu procesu napomáhajú aj štátni úradníci tým, že jednajú s diaspórami a neriadia sa ruskými zákonmi a to kvôli vlastnému zisku a nenávisti k Rusku.


 

Tento trend podporili aj zradcovia v Ruskej akadémii vied, keď 18.7.2023 na Valdajskom diskusnom fóre publikovali správu, ktorá pojednávala o tom, že ruský národ nemá žiadne historické výhľady a musí byť nahradený. Nahradiť ho majú Africké národy! Prečo nikto odvtedy neodsúdil tento vedecký pohľad genocídy ruského národa? Migračná otázka, zvyšovanie úrokovej sadzby RCB a znižovanie hodnoty rubľa má veľký súvis s deficitom vajec a kuraciny v Rusku.

 

V ďalšej otázke sa venuje konfliktu na Blízkom východe, teda útoku na Jemen v súvislosti s nedostupnosťou ministra obrany USA bez odovzdania právomoci. Popisuje riadenie USA a fungovanie globálnych elít a štátnych elít. V náväznosti na to porovnáva stret týchto elít v konflikte Izrael/Gaza. V tretej otázke sa venuje Ukrajine: – rozoberá vraždu amerického občana Gonzala Liru po 9-mesačnom väzení ⁃ poukazuje na situáciu s ohlásenými právami na ťažbu lítia ruskej a austrálskej ťažobnej firmy ⁃ hovorí o uzatváraní zmlúv nadnárodných spoločností s Ukrajinou o nerastných surovinách

 

 

 

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov