.
Aktuality, Bezpečnosť,

Kniha Dr.Johna Colemana hovorí o formovaní úpadku USA

 


Česko, 13. november 2023 (AM) – Vo vydavateľstve Bodyart Press vyšla nová kniha s názvom Tavistock inštitút – Formovanie morálneho, duchovného, kultúrneho, politického a ekonomického úpadku. Túto knihu napísal Dr. John Coleman.

Dr. John Coleman – psychológ, analytik, spisovateľ

J. Coleman je bývalý agent britskej rozviedky MI-6. Pochádza z Anglicka, pracoval dlhšiu dobu v Južnej Afrike. Neskôr pracoval ako analytik svetovej politickej situácie. Vydával časopis, v ktorom hodnotil svetové dianie. John Coleman bol jeden z prvých, kto začal písať o „Výbore 300“ (Committee 300). Hovoril o tom, ako aj v minulosti prevládala vo Washingtone anarchia, chaos, úpadok. Zdôvodňoval to tým, že federálna vláda si privlastnila moc, na ktorú podľa ústavy nemá nárok a v súčasnosti vydáva mnohé zákony, ktoré sú protiústavné.

.

Tavistocký inštitút pre medziľudské vzťahy mal zásadný vplyv na morálnu, duchovnú, kultúrnu, politickú a hospodársku politiku Spojených štátov amerických a Veľkej Británie. Stál v prvej línii útoku na ústavu USA a ústavy jednotlivých štátov. Žiadna skupina neurobila viac pre propagandu účasti USA v prvej svetovej vojne v čase, keď väčšina Američanov bola proti. V podstate rovnakú taktiku použili vedci z Tavistocku zaoberajúci sa sociálnymi vedami, aby Spojené štáty prinútili k vstupu do druhej svetovej vojny, Kórey, Vietnamu, Srbska a oboch vojen proti Iraku. Tavistock začal ako organizácia vytvárajúca a šíriaca propagandu vo Wellington House v Londýne v období pred prvou svetovou vojnou, ktorú Toynbee nazval “tou čiernou dierou dezinformácií”.

Pri inej príležitosti Toynbee nazval Wellington House „továrňou na klamstvá“.

Z primitívneho začiatku sa Wellington House vyvinul v Tavistock Institute a ďalej veľmi kontroverzným spôsobom ovplyvňoval osudy Nemecka, Ruska, Veľkej Británie a Spojených štátov. Obyvatelia týchto národov si neboli vedomí, že im niekto „vymýva mozgy“. Pôvod “kontroly mysle”, “vnútorného smerového podmieňovania” a masového “vymývania mozgov” je vysvetlený v zrozumiteľnej knihe napísanej s veľkou autoritou. Pád dynastií, boľševickú revolúciu, prvú a druhú svetovú vojnu, kedy došlo k zničeniu starých spojenectva a hraníc, otrasy v náboženstve, morálke, rodinnom živote, ekonomickom a politickom správaní, úpadok v hudbe a umení, to všetko možno vysledovať späť k masovej indoktrinácii (masovému vymývaniu mozgov), ktorú praktizovali vedci z Tavistock Institute Social Science. Medzi členov Tavistock fakulty patril Edward Bernays, synovec Sigmunda Freuda. Hovorí sa, že Herr Goebbels, minister propagandy v nemeckej Tretej ríši, používal metodiku vypracovanú Bernaysom, rovnako ako metodiku Willyho Munzenberga, ktorého mimoriadnej kariéry sa dotýka táto práca o minulosti, prítomnosti a budúcnosti. Bez Tavistocku by nebolo prvej a druhej svetovej vojny, boľševickej revolúcie, Kórey, Vietnamu, Srbska a Iraku. Nebyť Tavistocku, Spojené štáty by sa nerútili po ceste k rozpadu a kolapsu.

Milan Novický

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov