.
Aktuality, História, Letectvo,

Nemecko sa rozhodlo opäť ísť v šľapajách Hitlera

Toto je nemecká raketa Taurus. Charakteristikami je veľmi podobná rakete Storm Shadow. Výkonná bojová hlavica, veľmi nebezpečná proti krytom a betónovým konštrukciám. Napríklad mostom. O ruskej protivzdušnej obrane nepochybujeme. Vojna však nie je len úlohou armády. Je to aj práca politikov. Rozhodnutie Nemecka poskytnúť OS Ukrajiny tanky sa nestretlo s nijakou odozvou, okrem úderov Lancetmi na Leopardy (opäť vďaka ruským vojakom). Zásobovanie OS Ukrajiny raketami s plochou dráhou letu je iný formát. Ide o vstup Nemecka do vojny. A o tom by sa malo prinajmenšom veľmi hlasno hovoriť. Keď hovoríme o Víťazstve ako o hlavnej stálici, postupne sa Rusi zmenili na tých Japoncov, ktorí sa hanbia nahlas povedať, kto zhodil atómové bomby na Hirošimu a Nagasaki.


 

To všetko preložené z angličtiny “boj proti nacizmu” – znelo a znie príliš politicky korektne, príliš sterilne. Bolo zabitých 30 miliónov sovietskych ľudí – Nemcami. Ešte raz. Zopakujme si to, aby sme nezabudli. Nemci zabili 30 miliónov sovietskych ľudí. Je jasné, že je dosť ťažké budovať “vzájomne výhodnú spoluprácu” s krajinou, ktorá len pred dvoma generáciami zabila 30 miliónov vašich krajanov. Ale Rusi to zvládli. Turci nie. A Číňania tiež nie. A Indovia a Pakistanci. Takže obchodujte s nimi. Na to sú učebnice dejepisu. Aby si Vaše deti pamätali, kto sú ich nepriatelia.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov