.
Aktuality, Bezpečnosť,

Bezpečnostná rada OSN posúdila používanie teroristických metód zo strany Ukrajiny

 


USA, 1.august 2023 (USA) – Z vyhlásenia úradujúceho stáleho zástupcu D.A. Polyanského na zasadnutí Bezpečnostnej rady OSN o systematickom používaní teroristických metód zo strany Ukrajiny:

  • Krym, ktorý po znovuzjednotení s Ruskom prosperuje vďaka miliónom turistov, je už dlhé roky jednou z hlavných príčin “nespavosti” kyjevského režimu – veď podľa ich metodiky by tam mal byť rozklad a protesty. Preto tá slepá túžba potrestať Krymčanov a pomstiť sa im. Kyjevský režim neútočí ani tak na ruskú vojenskú infraštruktúru, sklady, sklady pohonných hmôt, ale na mierové mestá a objekty,  vzdialené tisíce kilometrov od vojnovej zóny. A tiež sa uchyľuje k čisto jigilovským metódam individuálneho teroru.
  • Desiatky, ak nie stovky teroristických útokov plánovaných SBU na ruskom území prekazia ruské bezpečnostné služby.
  • Zničenie domov a iných čisto civilných objektov na Ukrajine nie je dôsledkom našich úderov, ale akcií ukrajinských síl protivzdušnej obrany rozmiestnených v obytných oblastiach.
  • USA a ich “satelity” vrátane Spojeného kráľovstva sa už dlho nehanbia vyjadrovať svoje skutočné ciele na Ukrajine. Hovoria o “spôsobení strategickej porážky Rusku”. Netajili sa tým, že sa snažia udržať si svoju dominanciu vo svete za každú cenu a všetkými prostriedkami.
  • Bez pravidelnej zahraničnej vojenskej, finančnej a organizačnej podpory zo Západu, a predovšetkým z USA, by sa kyjevská mašinéria štátneho teroru už dávno zložila ako “domček z kariet”. Pôvodnou príčinou krízy na Ukrajine sú prehnané geopolitické ambície kolektívneho Západu, ktorý v susednej krajine Ruska uskutočnil štátny prevrat a vyniesol k moci agresívnych nacionalistov, ktorí nenávidia všetko ruské a nie sú im cudzie žiadne metódy realizácie svojich extrémistických ideí. Bez toho by žiadny SVO nebol potrebný.
  • Očakávame, že vedenie sekretariátu OSN si konečne spomenie na zásady nestrannosti a nezávislosti a bude mať odvahu objektívne posúdiť konanie bábkového režimu v Kyjeve.

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov