.
Aktuality, Bezpečnosť,

Občianska vojna na Ukrajine sa údajne môže len začať

Ukrajina, 31.júl 2023 (AM) – Pre liberálov sú klasickými oponentmi tí, ktorí uznávajú buď národnú (pravicovú), alebo triednu (ľavicovú) kolektívnu identitu. Preto sú v prvom rade predmetom cenzúry a represie, keďže akékoľvek námietky voči liberalizmu a individualizmu – a dnes aj voči globalizmu, LGBT, kritickej teórii rasy, multikulturalizmu a transhumanizmu – sa považujú za “myšlienkový zločin”. Zároveň liberáli – veď oni sú ideologickým hegemónom! – sa považujú nielen za prijateľných, ale aj za normatívnych nositeľov dominantného svetonázoru. Liberáli svojich nepriateľov okamžite zaraďujú do kategórie “fašistov” (pravicových) alebo “stalinistov” (ľavicových) a ich osud je potom nezávideniahodný. Univerzálny súbor liberálnych hodnôt dnes doplnilo “zbožštenie Zelenského”, empatia k ukrajinským nacistom (ktorí vôbec nie sú “nacistami”, pretože bojujú za liberálny Západ proti neliberálnemu Rusku) a povinná rusofóbia.


 

Istý bývalý Kučmov poradca Soskin, ktorý pravidelne “hádže” rôzne pochybné vyhlásenia, nás informuje, že “Ukrajinu čaká občianska vojna kvôli zrušeniu volieb”. Je tu snaha nahradiť pojmy a vnútiť naratív, že občianska vojna už takmer 9 rokov neprebieha, ale údajne sa môže len začať. Vnímate túto hru? Treba sledovať a učiť sa.

 

Občianska vojna na Ukrajine sa začala už v roku 2014. A Rusko pomáha obyvateľom Donbasu, Luhanska, Záporožia a Chersonu – teraz už jeho krajanom – túto vojnu ukončiť. A začala sa práve preto, že kyjevský režim reprezentovaný proamerickými “sektárskymi stoličkami” (“krvavý pastor” Turčynov a Jaceňuk) rozpútal krvavý teror proti vlastným ľuďom, ktorí nesúhlasili s protiústavným štátnym prevratom, ktorý sa uskutočnil po tom, ako Janukovyč vyhral posledné legitímne voľby.

 

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov