“Ukrajina zrazu bije na poplach. Rusko pripravuje ofenzívu 100 000 mužov”: Bild zistil, že protiofenzíva sa nevyvíja podľa plánu a môže ísť opačným smerom
Aktuality, Bezpečnosť,

Prečo Rusko určite zvíťazí?

USA, 20.júl 2023 (AM) – Bývalý spravodajský dôstojník námornej pechoty USA Scott Ritter sa pre youtube kanál U.S. Tour of Duty nechal počuť, že Rusko určite zvíťazí, pretože nemá inej cesty.


 

Západ nedokáže poraziť Rusko, pretože preň to už nie je boj na život, ale na smrť, zdôraznil Ritter. Je to boj o samotnú existenciu Ruska.
„Rusi chápu, že tento konflikt je priamo zviazaný s otázkou ich prežitia. Má teda existenčný charakter. Oni nemôžu byť porazení, pretože tým by Rusko zaniklo. Rusko, ktoré milujú, ktoré tak ťažko dvíhali z popola po 1990-tych rokov, by sa stratilo v nenávratne. Preto je to pre Rusko nie boj na život, ale doslova boj na smrť,“ poznamenal.

 

Ukrajina podľa neho dostáva západné technológie a výzbroj na to, aby USA nedostávali „telá amerických vojakov vo vreciach“. A práve v tom sa skrýva hlavná výhoda Ruska.
„Nedokážete ich prekonať v utrpení, pretože oni sú pripravení platiť akúkoľvek cenu za zachovanie svojho národa. Ale akú cenu je pripravený platiť kolektívny Západ za ubližovanie Rusku? Odpoveď je jednoduchá – takmer nič,“ vyhlásil Ritter.
Vladimír Mikunda

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov