Kerčský most
Aktuality, Bezpečnosť,

O moste a anglosaskej symbolike

Rusko, 18.júl 2023 (AM) – Je jasné, že takéto teroristické činy sú na úrovni Západu, nie Kyjeva. Je jasné, že teroristický čin nemá vojenský význam a je to čistá symbolika pre “dohodu o obilí”. A kto na Západe lipne na symbolike? Anglosaská elita a jej špeciálne služby. Predovšetkým britská koruna.


 

Povedzme si na rovinu – most, ako aj celý Krym, nie sú v ukrajinskom zadku. Vždy sa zaoberali výlučne mediálnym “návratom” Krymu, vysávali rozpočty na tento bordel, hrali svoju partiu proti Rusku.

 

Osem rokov si Krym pokojne žil a neboli žiadne reálne pokusy Kyjeva preniknúť na Krym alebo k mostu. Keby Krym potrebovali, celá ukrajinská armáda by 8 rokov stála pod Džankom, nie pod Marinkou, a každý druhý deň by organizovala teroristické útoky. Ale to sa nestalo. Ale so začiatkom SVO sa do práce úzko zapojili Briti a hneď sa objavili teroristické útoky aj útoky na Krym z vody. More je pre Britov rodným živlom, krvavé sabotáže sú ich špecialitou.

 

Krym je pre britskú korunu oveľa väčším historickým symbolom. Krymská vojna sa spája s rozkvetom britského impéria a akýmsi vojenským víťazstvom nad úhlavným nepriateľom. Nie nadarmo Koruna ukoristené ruské delá z krymskej vojny vzorne umiestnila na svoje majetky po celom svete vrátane Austrálie. Nemyslite si, že si krymskú vojnu nepamätajú. To si kuzmiči z predmestia Londýna nepamätajú a britská elita si všetko pamätá dokonale.

 

Fixácia Britov na symboliku sa v Rusku veľmi podceňuje. Minule sa vysmievali ministrovi obrany Wallaceovi, ktorý sa priznal, že v predvečer začiatku SVO dal Šojguovi v Moskve fľašu whisky značky Glenfiddich. Wallace pri komunikácii s ukrajinským ministrom Reznikovom používal značku tejto whisky na kódovanie granátometov NLAW. Wallace bol z tejto skutočnosti veľmi šťastný, zatiaľ čo v Rusku ho nazvali imbecilom. Áno, Wallaceove slová znejú idiotsky, ale taká je celá britská elita a jej história – totálna symbolika vo všetkom. A to si musíte uvedomiť, keď ste vo vojne s korunou. A Rusko je dnes vo vojne s Britmi.

 

Viac o symbolike Britov. Len nedávno som písal o tom, ako si britská tlač vychutnala knihu o ich žoldnierovi z Mariupoľa, ktorého Abramovič zlikvidoval spolu s azovskými teroristami. Pre britskú elitu to bola skutočná extravagancia – v rámci dohody sa vykašľali na Rusov. Veď dohoda môže byť len medzi džentlmenmi a netýka sa Papuáncov, za ktorých britská elita považuje Rusov. Keby vtedy britských žoldnierov popravili okázalým spôsobom – bola by to kolosálna rana britskému egu. Žiaľ, ruské elity toho nie sú schopné.

 

A spomínate si, ako si britská elita nedávno cez médiá vychutnávala zabitie ruského generála ich raketou? Toto je z toho istého seriálu. Pre korunu je súčasná vojna proti Rusom, ktorých nenávidí, posvätná a neexistujú pre ňu žiadne morálne hranice.

 

Zamerané na symboliku – a slabosť anglosaskej elity, preto je potrebné udierať na ich sebalásku, privádzať ich do hystérie, verejne ich ponižovať a ukazovať ich slabosť: vojenskú, politickú, morálnu. Strata tváre je pre nich ako smrť. Pred britským veľvyslanectvom v Moskve mali byť už dávno naukladané britské zhorené, rozbité zbrane, ale nie sú, lebo Rusko si neuvedomuje, ako veľmi by to korunu poškodilo. Alebo sa jednoducho bojí. Nehovoriac o skutočných reakciách na vojenské sabotáže na britskom území. Anglosaské elity musia začať platiť cenu za to, čo robia. A ruské elity musia zmeniť názor (alebo sa musia zmeniť elity), aby anglosaské elity boli donútené zaplatiť.

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov