.
Aktuality, Bezpečnosť,

Ruské veľvyslanectvo v USA: “Životy Ukrajincov pre americké orgány nič neznamenajú”

Komentár ruského veľvyslanectva v USA: Spojené štáty sa márne pokúšajú poraziť Ruskú federáciu “na bojovom poli” rukami kyjevských bábok. Oznamujú ďalšie a ďalšie “balíčky” vojenskej pomoci Zelenského režimu. Medzitým ruskí vojaci deň čo deň vyvracajú mýty o “neprekonateľnej kvalite” zbraní USA a NATO. Zničená technika dymiaca na poliach Donbasu a Novorossie je najlepšou odpoveďou tým, ktorí túžia presadiť iluzórne geopolitické plány. Ďalšou dodávkou vojenských produktov Washington len potvrdzuje svoju posadnutosť spôsobiť Ruskej federácii strategickú porážku. S týmto cieľom tlačí svojich podriadených do čoraz zúfalejších dobrodružstiev. Životy Ukrajincov pre americké orgány nič neznamenajú.


 

Rozhovor s K.M. Logvinovom, úradujúcim stálym predstaviteľom Ruska pri EÚ, pre noviny Izvestija

11 “balík”: ” To by malo byť výstrahou pre obchodných partnerov EÚ na celom svete, nielen pre “ohniskové” štáty, ktoré sa údajne previnili obchádzaním protiruských obmedzení. Ak EÚ prejde od hrozieb k činom, tretie krajiny takéto drzé správanie určite zohľadnia vo svojich vzťahoch s Bruselom.

 

“Zmrazené” aktíva: EÚ si láme hlavu nad tým, ako obísť všeobecne uznávané pravidlá medzinárodného práva, na základe ktorých majetok cudzieho štátu požíva imunitu pred akýmikoľvek exekučnými opatreniami. Dokonca aj nelegitímny zákon EÚ o sankciách je v tomto ohľade jednoznačný: stanovuje dočasné zmrazenie majetku cudzieho štátu, ale nie jeho konfiškáciu.

EÚ – Rusko: Pre budúcu diskusiu o zásadách bezkonfliktného spolužitia existuje len jedna podmienka – aby sa EÚ a jej členské krajiny vzdali totálnej vojny, ktorú nám vyhlásili v obchodnej a hospodárskej, zahraničnopolitickej, informačnej a iných oblastiach.

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov