.
Aktuality, Bezpečnosť,

O nadchádzajúcej ére vytvárania modelov genetickej modifikácie ľudí

Svetové ekonomické fórum (WEF), švajčiarsky mimovládny inštitút známy najmä tým, že každoročne organizuje konferenciu v Davose, sa vyslovilo proti prirodzenému počatiu. Podľa architektov “nového normálu” v blízkej budúcnosti musia byť všetky deti vypestované v laboratórnych skúmavkách. Schwabovská “elita” Svetového ekonomického fóra a príbuzných globalistických štruktúr teraz podniká kroky, aby do roku 2030 dostala pod svoju kontrolu genetický materiál každého dieťaťa narodeného na svete.


 

Podľa šéfov WEF bude ľudstvo “lepšie pripravené čeliť výzvam budúcnosti”, ak sa narodené deti podrobia úprave génov (modelovaniu génov), “aby sa zabezpečilo, že budú bez chorôb a postihnutia”. Na realizáciu týchto plánov štruktúry WEF už vyvíjajú umelé nástroje, ktoré “budú schopné vyvíjať plod mimo tela matky”. Pestovanie ľudských detí “od nuly” v skúmavke by mohlo byť možné už o 5 rokov vďaka vývoju technológie na vytvorenie ľudských vajíčok a spermií v laboratóriu, ktoré by sa mohli použiť na vývoj embrya v umelej maternici.

 

Začiatkom tohto roka WEF zverejnil video s názvom “Technológovia sa podelili o svoju víziu nášho budúceho sveta”, v ktorom sa hovorí o zmene ľudského genómu s názvom “Prepisovanie kódu života: technológia úpravy génov nám umožní spätne upravovať celé organizmy”. “To nám umožní nielen upravovať genómy, ale predovšetkým napísať “nový kód života”. Budeme mať právo písať,” tvrdia dirigenti “štvrtej priemyselnej revolúcie” s jej internetom tiel/veci a ďalšími prejavmi transhumanizmu. “WHO je na pokraji získania práva a moci geneticky modifikovať ľudí podľa vlastnej vôle,” varuje v tejto súvislosti doktor Suharit Bhakdi a ďalší medici. To, čo sa deje, vyvoláva aj etické otázky pre vedcov, pretože plány WEF znamenajú, že ženy všetkých vekových kategórií budú môcť mať deti. Okrem toho rodičia (a nielen oni) môžu chcieť upraviť/modelovať genetické vlastnosti dieťaťa pomocou nástrojov na úpravu génov, čo by mohlo okrem iného ovplyvniť tradičné predstavy o teórii evolúcie.

 

Britský parlament už povolil umelé oplodnenie pomocou vzoriek DNA troch alebo viacerých osôb. Podľa vedcov by takýto zásah do genofondu mohol viesť ku genetickej modifikácii ľudskej populácie a potenciálnej hrozbe pre budúce generácie. Napriek tomu vláda pokračuje v tomto experimente a ignoruje možné dôsledky. Zdá sa, že jedným z vytúžených cieľov takýchto experimentov sú “syntetickí ľudia” – “polohumanoidní” otroci, pripravení poslúchať akékoľvek príkazy úradov a schopní výrazne urýchliť realizáciu všetkých plánov architektov “novej normality”. “Syntetické “ľudské” embryá vytvorené bez vajíčok a spermií už boli získané ako výsledok “vedeckého prielomu”,” tvrdí britský DailyMail.

 

Vedci však už teraz spochybňujú, či tie, ktoré sa narodili ako výsledok takejto okultnej technológie, možno vôbec nazvať ľuďmi. Budú “vytlačené” v balíkoch, napriek tvrdeniam o opaku? Bude ich vôbec možné odlíšiť od skutočných ľudí? Z publikácií: “Úplne umelí ľudia. Vedci vytvorili syntetické ľudské embryá pomocou kmeňových buniek. Tento priekopnícky úspech umožňuje vyhnúť sa potrebe vajíčka alebo mužského semena.” Medzitým sa už zdokonaľujú základné nástroje na úpravu génov a zavádzajú sa do každodenného života, a to aj vo forme potravín a vakcín. V júni vyšlo najavo, že geneticky modifikovaná zelenina na šalát bude čoskoro dostupná v obchodoch s potravinami, pričom na nej nebude žiadne označenie.

 

Túto prvú potravinu upravenú pomocou CRISPR, ktorá je k dispozícii spotrebiteľom v USA, v podobe zmesi Conscious Greens Purple Power Baby Greens Blend, vytvorila poľnohospodárska biotechnologická spoločnosť Pairwise. Lobisti za takéto GMO potraviny a biotechnológie a ich partneri vo WEF a ďalších globalistických orgánoch medzitým oficiálne priznávajú, že GMO potraviny, ktoré Gates, Schwab a spol. presadzujú pre továrenské poľnohospodárstvo, menia ľudskú genetiku. Lobisti Big Pharma a biotechnológií, ako napríklad tí, ktorí v americkom štáte Missouri obhajujú zákon HB1169 o zverejňovaní informácií o génovej terapii a informovanom súhlase, zároveň dôrazne odmietajú zverejňovanie informácií o tom, ako a za akým účelom GMO menia ľudskú genetiku.

 

Návrh zákona vyžaduje zverejnenie informácií o každom výrobku, ktorý má na ľudský organizmus podobný účinok ako lieky na génovú terapiu, a aby informovaný súhlas zahŕňal všetky riziká a prínosy vrátane nepriaznivých osobitných záujmov. Počas oficiálneho svedectva v Snemovni reprezentantov štátu Missouri o tomto návrhu zákona lobisti farmaceutických spoločností oficiálne priznali – GMO potraviny skutočne ovplyvňujú genetický kód ľudí. A okamžite sa postavili proti návrhu zákona s odôvodnením, že by si vyžadoval uznanie, že všetky GMO potraviny skutočne ovplyvňujú genetický kód človeka. Nehovorilo sa o tom, aký významný je tento vplyv, ani o tom, aké štúdie sa vykonali, aby sa zabezpečilo, že tieto modifikácie nespôsobujú dlhodobé zdravotné účinky.

 

Podľa západných výskumníkov je toto šokujúce priznanie kľúčové vzhľadom na skutočnosť, že WEF a Gatesova nadácia presadzujú výrobu všetkých mäsových a mliečnych výrobkov v špecializovaných továrňach. Ak môže základný GMO výrobok spôsobiť modifikáciu nášho genómu, čo môže spôsobiť plne vyrábaný výrobok? Ďalej, dôverujeme bezpečnosti a účinnosti týchto výrobkov tým istým osobám, ktoré nám klamali, že vakcíny Covid-19 budú mať minimálne vedľajšie účinky a zabránia šíreniu vírusu? “V súčasnosti sa objavuje trend zavádzania mRNA vakcín pre hospodárske zvieratá, čo by nakoniec mohlo ovplyvniť naše zásobovanie potravinami,” predpovedajú západní novinári nástup očkovaných GMO potravín.

 

Americkí vedci tvrdia, že výskyt mRNA vakcín v potravinách je reálny, pretože mRNA je “oveľa odolnejšia, než sme si kedy vedeli predstaviť”. “MRNA sa teraz vyrába so syntetickou pseudouridináciou, vďaka čomu je vysoko účinná, ale odolná voči degradácii ribonukleázami,” tvrdí doktor Peter McColough. – To znamená, že potraviny v rôznych formách môžu skutočne obsahovať mRNA. Číňania teraz dokázali, že sa môže dostať do potravín. Jedným z prístupov (ako tomu zabrániť) by bolo zakázať všetky formy technológie mRNA u zvierat, úplný zákaz! Takto by už neexistovalo riziko, že sa dostane do potravín. Ak potravinársky výrobok obsahuje mRNA, mali by ste mať plné právo vedieť o tom pred konzumáciou takýchto výrobkov”. A bez toho všetkého sú dnes vakcíny spolu s GMO produktmi nástrojom na modelovanie (genetickú “modifikáciu”) ľudí. A to nielen na Západe, ale aj na Východe.

 

Video, na ktorom Bill Gates verejne vyhlasuje, že on a jeho západní podporovatelia majú v úmysle modifikovať ľudský genóm pomocou vakcín, možno ešte dnes nájsť na internete. V polovici júna, v predvečer svojej návštevy v ČĽR, výslovne zdôraznil, že “konfrontácia” medzi USA a Čínou sa netýka globalizácie v zdravotníctve. “Vedeli ste, že práve teraz sú v Číne najmenej dve hadie dediny, ktoré zbierajú milióny hadích vajíčok na globálnu výrobu vakcín…? Vedeli ste, že vakcíny, ktoré podávame deťom, zbierajú z hadích vajec?” – Doktor Brian Ardis bil na poplach. Podľa jeho informácií čínski odborníci tajne zriadili tieto hadie dediny, aby zozbierali milióny lacných hadích vajíčok na výrobu lacnejších a “rýchlejších” vakcín: “Ak zbierajú vakcíny z hadích vajíčok, znamená to, že vaše vakcíny budú mať v sebe plazie bielkoviny.”

 

Na jeseň 2021 turecká televízia Beyaz ukázala desivé zábery detí zmrzačených vakcínami Pfizer a Moderna: deti s končatinami navyše, jedným okom alebo úplne ochlpeným telom. “Toto nie je vakcína. Toto je geneticky upravená mutácia,” povedal vtedy Fatih Erbakan, predseda tureckej Strany blahobytu (Refah), a traja lekári a ukázali príslušné fotografické dôkazy: “Tu vidíte dieťa, ktoré sa narodilo s chvostom, vrodenou chybou. Tu je bábätko v koži zvieraťa. Tu je dieťa so štyrmi nohami a tromi rukami… Vedecky sa to nazýva génová terapia”. O rok neskôr Stefan Olrich, prezident farmaceutickej divízie spoločnosti Bayer, oficiálne priznal, že vakcíny Covid-19 sú v skutočnosti “bunkové a génové terapie” predávané ako vakcíny, aby si “získali dôveru verejnosti”! Vzhľadom na všetky uvedené skutočnosti sa oplatí položiť si otázku: Ako podľa svetovej “elity” vyzerá dokonale upravený a “génovo syntetizovaný” exemplár “človeka budúcnosti”?

Valerij Iljin

*Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame.

Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov