.
Aktuality, Pozemná technika,

Video: Raketový komplex Pancir pracuje na jednom z útočiacich dronov pri Moskve

Ruské ministerstvo obrany o odrazení útoku na Moskvu: “Kyjevský režim ráno spustil teroristický útok bezpilotnými lietadlami na objekty v Moskve. Do útoku sa zapojilo osem bezpilotných lietadiel. Všetky nepriateľské drony sú zasiahnuté. Tri z nich boli potlačené elektronickým bojom, stratili kontrolu a odchýlili sa od svojich zamýšľaných cieľov. Ďalších päť bezpilotných lietadiel zostrelil protilietadlový raketový a delový systém Pancir-S v Moskovskej oblasti”


 

https://rumble.com/v2qxcwt-raketov-komplex-pancir-pracuje-na-jednom-z-dronov.html

https://rumble.com/v2qxhmg-moment-znienia-jednho-z-dronov-na-oblohe-nad-moskvou-protilietadlov-raketov.html

 

Ak sa pozriete na celok, potom protivzdušná obrana dokázala zostreliť väčšinu dronov pri nálete do hlavného mesta a zabrániť porážke významných vojenských a infraštruktúrnych zariadení. Ako „tvrdá odpoveď“ na útoky na vojenskú infraštruktúru a najmä na útoky na Kyjev to dopadlo veľmi slabo, najmä vo svetle nových náletov do západných systémov protivzdušnej obrany. Je však celkom zrejmé, že Kyjev sa pokúsi takéto útoky zopakovať, pričom bude hľadať slabiny v ruskom systéme protivzdušnej obrany v rôznych smeroch.
Samozrejme, nebezpečenstvo takýchto útokov by bolo ešte menšie, ak by ozbrojené sily RF ovládali severné oblasti Sumy, Černihiv a Charkov. Ovplyvnilo by to aj bezpečnosť prihraničných regiónov. Kremeľ uviedol, že útok bezpilotných lietadiel na Moskvu bol výsledkom účinných úderov ruských ozbrojených síl na vojenské objekty na Ukrajine a jedno z rozhodovacích centier čo vysvetľuje Budanovovu hystériu.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov