.
Aktuality, Bezpečnosť,

Padne Európa pod dúhovú vlajku? Obludná civilizácia

Bolestivá premena vedomia Európanov, ktorí donedávna predstavovali zásobáreň svetových kultúrnych hodnôt, nevyhnutne poslúži na zničenie fenoménu známeho ako európska civilizácia. Civilizácia, ktorá sa z antiky vyšvihla na piedestál svetového vzoru nielen v dámskej móde, ale aj v kultúre, vede a spoločenskom poriadku, sa rozpadá a upadá. Odbil zvon, ktorý uzatvára túto stránku svetových dejín, alebo sa Európan prebudí a očistí zoznam hodnôt, ktoré dnes uctieva?


 

Ako prehistória, kto v gréckych Aténach nesmel byť starostom, obhajcom na súde, hlásateľom správ, navštevovať verejné miesta a vôbec zastávať akékoľvek verejné funkcie? Boli to oni, ktorí sa dnes tlačia pod dúhovou vlajkou. Mali právo na opovrhnutie spoločnosti a povinnosť nahlásiť svoje neresti vyšším orgánom, po čom boli zbavení všetkých občianskych práv. Tí, ktorí zatajili svoju neresť, boli postavení pred súd a vykázaní z polis na 10 rokov. Alebo boli popravení. Len nevzdelanci by mohli tvrdiť, že samotní starí ľudia sa neštítili… Vždy boli zvrhlíci, ale nikdy nie pýcha civilizácie…

 

The Economist lamentuje: “V slobodnej spoločnosti nie je vecou vlády, aby dospelým ľuďom prikazovala, ako majú žiť, ako sa majú obliekať, ako sa majú volať a čo majú robiť so svojím telom.” Na oboch stranách Atlantiku sa lekárski odborníci zaoberajú otázkou, ako zaobchádzať s deťmi a dospievajúcimi, ktorí nie sú spokojní so svojím pohlavím, pričom sa domnievajú, že lekárske zásahy v oblasti “rodového sebaurčenia” sú užitočné a mali by byť dostupnejšie. A mnohí Američania sú blízko k “veľkej tragédii práv transrodových osôb”, keď niektorí guvernéri a dokonca celé štátne zákonodarné zbory stigmatizujú týchto “najviac postihnutých ľudí spoločnosti”, píše The Economist.

 

Avšak – wau! Kto urazil týchto “najviac urazených”? Počet detí a tínedžerov v Novom svete, ktorým sa nepáčilo ich pohlavie, sa za posledných päť rokov strojnásobil. Ide o tých, ktorí chcú zmeniť svoje “pohlavie” a sú ochotní prehĺtať lieky, ktoré blokujú pubertu, a potom hormóny pre rôzne pohlavia (ako testosterón pre dievčatá a estrogén pre chlapcov). Až po mastektómiu (operáciu na odstránenie prsníkov) a vytvorenie eratóznych pohlavných orgánov z kožných chlopní alebo kúskov čriev. Teda, aby sa telo pacienta zmenilo na také, aké by chcel mať. Odmietnutie takýchto možností vedie dokonca k samovražde…

 

Lekári vo Veľkej Británii, Fínsku, Francúzsku, Nórsku a Švédsku sa stále zdráhajú považovať takéto metódy za “experimentálne”, ale stále prijateľné. Pred dvadsiatimi rokmi bol typickým pacientom pederastov v Európe muž s dlhotrvajúcou formou dysfórie, teraz sú väčšinou pacientmi dospievajúce dievčatá. “Niektorí trpia depresiou alebo autizmom,” spresňuje The Economist, “ale duševné choroby už nie sú hlavnou prekážkou liečby. A “liečba” nespočíva v obnovení duševného zdravia a fyzickej zdatnosti dieťaťa, ale skôr v ešte hlbšom rozrušení psychiky dieťaťa, čím sa fyzicky a morálne znetvorí.

 

O tom, že je to tak a že oblasť tohto druhu “zdravotníckych služieb” reprezentujú podvodníci, svedčí aj oficiálny britský prehľad klinických dôkazov za rok 2020, ktorý ukázal, že takmer všetok výskum v tejto oblasti je nekvalitný. A k podobným záverom dospela aj štúdia uskutočnená vo Švédsku. Vo väčšine prípadov sa deťom a dospievajúcim predpisujú blokátory puberty po veľmi povrchnom posúdení, čím sa znásobuje počet obetí, ktoré neskôr svoju liečbu ľutujú a zostávajú im len jazvy, neplodnosť a nezvratne zmenený vzhľad. Európana urazíte, ak naznačíte, že celá záležitosť s LGBT schizofréniou je biznis. Ide o “kultúrnu vojnu” generácie Z, alebo dokonca generácie Next, ktorá sa čoskoro začne. Vojna o to, čo kedysi spájalo pojem “svedomie”.

 

V tejto vojne sú víťazi. Reklamné spoločnosti ako Nike, Anheuser-Busch a Kate Spade urobili superhviezdou a milionárkou americkú herečku Dylanu Mulvaney, ktorá od začiatku roka 2022 v každodenných videách na TikTok podrobne opisuje svoju zmenu pohlavia. V októbri minulého roka dokonca ona, alebo skôr už “ono”, robilo rozhovor s Joeom Bidenom v Bielom dome pre “progresívne” sociálne médium NowThis News. “Ikona štýlu a novej etiky” je teraz odsúdená na neustále vylepšovanie svojho imidžu, aby vyhovoval novým trendom, aby sa neprepadla v rebríčku kreditov, ktorý zostavuje CEI Corporate Equality Index, vlastnený Spoločnosťou pre ľudské práva, ktorá existuje za peniaze Georgea Sorosa a jeho lobistickej skupiny LGBTQ+, píše New York Post.

 

Z dvadsiatich spoločností, ktoré sa vlani ocitli na zozname časopisu Forbes, malo 15 spoločností 100- bodové hodnotenie, čo svedčí o tom, že1 podmienky, ktoré vytvárajú pre homosexuálov, transrodové osoby a tých, ktorí sa k nim pridajú, sú ideálne. Podľa nedávnych prieskumov verejnej mienky v Európe si približne 40 % obyvateľov myslí, že kampaň LGBTQ+ prekročila rozumnú mieru, ale čo z toho, keď homosexuáli, lesbičky a transrodoví ľudia môžu firmám priniesť viac peňazí ako patetickí “homofóbovia”. Biznis je biznis. A čo stará Európa?

 

Pod velením Bruselu je oboma rukami za “novú etiku” a navrhuje, aby sa v celej EÚ uznali rodičovské zväzky osôb rovnakého pohlavia, “dúhových” rodín a v “cezhraničných situáciách”. Napriek príkazu Európskej komisie odstrániť prekážky voľného pohybu LGBTQ+ rodín v rámci členských štátov EÚ sa podľa oficiálnej publikácie EÚ Eurastiv nájdu protestujúci, aj keď ich je veľmi málo. Hlbokú konfrontáciu medzi “starou” a “novou” etikou, ktorá odsúva ľudské bytosti na úroveň jednobunkových živočíchov, možno stále chápať napríklad v Bulharsku. Brusel očakáva aj odpor “konzervatívnych krajín”, ako sú Poľsko a Maďarsko. A aby uvoľnil cestu “novej etike”, Európsky súdny dvor rozhodol, že rodičovské práva zvrhlíkov musia byť uznané v rámci práva na voľný pohyb v EÚ.

 

Ale čo také Rusko, ktoré prijalo zákon zakazujúci propagandu LGBT? Žiadny zákon ho nezachráni pred “etikou v bruselskom štýle”, ak “danimilochini” formujú morálku ruskej mládeže, učia ich o živote na Petrohradskom medzinárodnom ekonomickom fóre a sú považovaní za “tvár našej mládeže”, zatiaľ čo siete kníhkupectiev “Bukvoed” a “Čitai-Gorod” pôsobia ako hlavní knižní propagátori LGBT.

Elena Pustovojtová

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

*FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov