Ilustračné foto
Aktuality, Bezpečnosť, Civilná ochrana,

Podozriví z vraždy Lučanského obsadili Panteón pomsty

Piatok 5. februára 2021 sa zapíše do dejín Slovenska, ba aj do histórie ľudstva čiernymi písmenami. Pre celý náš národ je to čierny deň znásilnenia spravodlivosti a zároveň sadistického prejavu arogancie vládnej moci. Otázka znie: Prečo? Budem hovoriť v mne blízkych leteckých podobenstvách.


 

Na čierny piatok slovenskej justície sme zachytili niekoľko správ. Prvá je veľmi zlá správa. Za šéfa špeciálnej prokuratúry bol zvolený človek, okolo ktorého sa dvíhajú masívne opary podozrení. Neobviňujem, nesúdim, neodsudzujem. Konštatujem, že nový šéf špeciálnej prokuratúry sa pohyboval nápadne blízko niekoľkých podozrivých vrážd. Vrátane tej poslednej, ktorú nám podsúvajú ako samovraždu policajného generála Lučanského. Iba konštatujem, že človek, ktorý bol ako čerstvý tridsiatnik nepripraveným ministrom, sa ako čerstvý päťdesiatnik dostal na post, na ktorý nemá ani elementárne predpoklady.

 

Je to asi tak, akoby sme z pilota vrtuľníka bez prípravy, tvrdého výcviku a niekoľkoročnej praxe urobili rovno skúšobného pilota v kapitánskom sedadle na Boeingoch. Navyše by sa to stalo potom, keď vlastnou nedbanlivosťou nízkym letom s vrtuľníkom v blízkosti prekážky zachytil drôty vysokého napätia, v dôsledku čoho zabil človeka. Odmenu „povýšením“ by dostal v čase trvania trestu. Podozriví z vrážd budú teraz kričať: „chyťte zlodejíčka bochníka chleba, zločinca to jedného“.

 

Na čierny piatok nás v tej istej súvislosti zastihla aj dobrá správa. Tento absurdný čin politických šarlatánov, sluhov a prikyvovačov, skorumpovaných nehorázne vysokými príjmami vzhľadom na ich schopnosti, už spáchalo len 79 poslancov. Z pôvodnej arogantnej valcujúcej ústavnej väčšiny 95 nepolitikov a antipolitikov, všetko z nestrán, zvolených v „referende“ (ľudovom hlasovaní) 29%-nou (menej ako tretinovou) menšinou oprávnených voličov. šestnásť z nich sa medzitým spamätalo. Na pád vlády už chýba len hŕstka poslancov, ktorí pochopia, že podpora vlády bezprávia by z nich raz mohla urobiť obete „kolúzno-väzobného“ súdnictva. Raz, keď sa masa dopáli. Majú čas sa rýchlo spamätať, lebo v ľude to vrie. Ten istý čierny piatok zabezpečil, že budúca vláda už presne vie, čo musí byť jej prvé rozhodnutie: okamžité zrušenie špeciálnej prokuratúry a špeciálneho súdu bez náhrady. V záujme práva, spravodlivosti, štátnosti.

 

Čierny piatok priniesol aj ďalší absurdný prejav vládnej neschopnosti, arogancie, nepripravenosti a psychopatie. Odutý premiér sa nedostavil na zasadnutie svojho vlastného kabinetu. Znovu použijem leteckú paralelu. Predstavme si, že letíme na dovolenku do prekrásnej destinácie Azorské ostrovy, ktoré sú známe veľmi silnými nárazovými vetrami a za istých podmienok až extrémnou turbulenciou, ktorú som tam sám zažil. Veci neznalý kapitán vášho Boeingu sa od druhého pilota dozvie, že ich práve čakajú tie najhoršie podmienky. Labilný kapitánik, ktorý akýmsi nedopatrením prepadol cez výberovú sieť bez náročných psychologických testov sa oduje, odíde z kokpitu do kabíny cestujúcich, založí pred cestujúcimi ruky do kríža a cez palubný rozhlas oznámi: „s tou turbulenciou s otrasmi a hádzaním do strán, hore a dolu, ani s prípadným „pozitívnym“ dosadnutím (aby na relatívne krátkej pristávacej dráhe v silnom daždi a možnom akvaplaningu stotonový stroj zabrzdil), s tým ja nič nemám, oni (svine voličské) ma na to neupozornili“!

 

Ešte si niekto naozaj myslí, že tento človek patrí na čelo exekutívy, či už len do vlády, ba čo iba do parlamentu? Má takýto človek právo posielať niekoho na detektor pravdy, alebo má niekto povinnosť poslať jeho na psychiatrické vyšetrenie? Lebo psychologické vyšetrenie nestačí (absolvoval som ich desiatky)! Ešte tých päť poslancov chýbajúcich na vyjadrenie nedôvery premiérovi váha?

 

Na „Čierny piatok“ sa navyše tiež potvrdilo, že po plošnom testovaní znovu stúpa počet infikovaných. Potvrdzuje sa, že počet obetí gangu masových vrahov, ktorí namiesto overených metód liečby naďalej zadubene testujú a odvolávajú riaditeľa ústavu s 85%-nou úspešnosťou liečby, jeho nahradením hutníkom, presiahol 5000. Dokedy chceme váhať? Čakáme na ďalšie tisícky zavraždených touto vládnou zadubenosťou, zaťatosťou, posadnutosťou, neschopnosťou, zákernosťou, podlosťou, pomstychtivosťou, sadizme na národe? Komu toto môže vyhovovať? Na čo čakajú jeho komplici?

 

V programe s názvom „Vzdelávanie pre dospelých“ v Slobodnom vysielači som v stredu 3. februára 2021 (17:30-19:30) na plné ústa povedal, o čo pri vražde generála Lučanského išlo: o rozklad štátu a štátnosti, prostredníctvom rozloženia systému orgánov činných v trestnom konaní (OČTK) mafiánskou chobotnicou. Pričom hlavnými nástrojmi sú vyvolanie strachu všetkých v systéme OČTK a obsadenie kľúčových funkcií poslušnými sluhami, alebo priamo bossmi mafie. Prebudíme sa z toho ohavného sna? Stále nám nedochádza, nesvitá? Mafia a nepolitici z nestrán vládnu, ovládajú stádo! Poctiví politici spravujú svoj štát!

Ing. Peter Švec, p.s.c., RCDS, plk. gšt. v.v., písané pre  www.oziseo.sk

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov