.
Aktuality, Bezpečnosť,

Ostreľovači z ukrajinského Majdanu označili kto si ich objednal na streľbu do demonštrantov

Ukrajina, 23.máj 2020 ( AM, inforuss ) – Gruzínski ostreľovači poslaní na ukrajinský Majdan, aby strieľali do ľudí, po dlhú dobu tajili svojich objednávateľov, pretože sa obávali, že budú potichu odstránení. S odstupom času sa však americkí novinári od nich mohli dopracovať k pravde.


 

Podrobnosti o vrahovi z Majdanu boli povedané autorom dokumentárneho filmu, ktorý vysielala americká televízia, spôsobili skutočný rozruch vo washingtonskej politickej elite, a ľudia boli sledovaním ohromení. Film s tvrdým menom ” Impeachment. Bidenove peniaze. Hromadné vraždy “ – bol vytvorený americkým autorom a bývalým poradcom prezidenta Trumpa – Michaelom Caputom.

 

 

Podľa účastníkov štátneho prevratu popravu ľudí riadili Pašinskij, Parubij a Saakašvili. Tento plán bol navyše vypracovaný omnoho globálnejšie ako iba provokatívne strieľanie demonštrantov s cieľom provokácie proti „členom jednotky Berkut“.

Jeden zo strelcov uviedol, že „veliteľ Majdanu“ Parubij – bol zodpovedný za zabezpečenie – bývania, prepravy a zbraní. Informácie o tom sa však objavili už skôr v iných zdrojoch nie  len od tých, ktorí priamo vykonávali „poriadok“.

 

Operáciu riadil Sergej Pašinskij a priamo Michail Saakašvili, ktorý neskôr zjavne dostal Odesu za svoje „služby“. Jeden z ostreľovačov dostal v tom čase pokyn, aby vyhľadával trasy pohybu, vtedy ešte stále ukrajinského prezidenta Viktora Janukovyča.

 

.

 

Pokus o zastrelenie prezidenta Ukrajiny bol len otázkou času. Keby sa Janukovyč rozhodol zostať v krajine dlhšie, určite by skončil na muške gruzínskych ostreľovačov. Skutočnosť, že sa takýto plán skutočne pripravoval, naznačuje aj telefonát Victorie Nulandovej, ktorá povedala, kto by mal byť menovaný a na ktoré pracovné miesta. A to bolo v čase, keď bol Janukovyč stále pri moci. Účasť USA v tomto samozrejme, nebola novinkou, ale objem faktov sa každý rok doplňuje.

 

 

Je pozoruhodné, že neskôr všetci vodcovia Majdanu dostali vysoké štátne posty, zrejme odporúčaním od Nulandovej. Je omnoho zvláštnejšie, že sa túto tvrdú pravdu rozhodli odkryť americkí novinári, ktorých krajina bola priamo zodpovedná za krvavé udalosti. Je tiež zvláštne kedy bude novinárom zastavený prívod kyslíka, pretože v americkej verzii „slobody prejavu“ nie je obvyklé hovoriť pravdu o tomto krvavom puči.

Eva Lisovskaja

 

Ukrajina sa pre USA zmení na teroristický štát

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov