.
Aktuality, Bezpečnosť, Civilná ochrana,

Ďalší bojový “úspech” ukrajinskej armády – zastrelili 26-ročné dievča v dedine na Donbase

Donecká republika, 10.apríl 2020 ( AM, Gennadij Dubovoj ) – “Občania Ukrajiny,” bojovníci “, pýtam sa Vás. Môžete mi povedať, ktorej krajiny cestovný pas mala Miroslava? Nemala dokonca ani cestovný pas Doneckej republiky! A to hovoríte, že ste vo vojne s ruskou armádou ..?” – napísal so smútkom starosta mesta Gorlovka – Ivan Sergejevič Prichodko.


 

Včera (9.4.2020) ukrajinskí vojaci spustili paľbu na dedinu Širokaja Balka na okraji Gorlovky. Mladé dievča Miroslava B. (nar. 1995) utŕžilo fragmentačnú ranu na krku a na hrudníku ranu prenikajúcu do pľúc, zomrelo počas prevozu do nemocnice. K streľbe na civilný dom adrese: st. Dam, 166, bol použitý útočný bezpilotný dron.”  uviedol Prichodko.

 

.

 

„Mysleli sme si, že zachraňujeme svojich bratov a sestry na území okupovanom ruskými agresormi,“ – povedal mi v roku 2014 ukrajinský výsadkár, ktorý bol zajatý.

„Ukázalo sa, že nie je potrebné nikoho zachraňovať …“  – povedal to tak, akoby pochopil a prijal rozhodnutie

Obyvatelia Donbassu uznali svoje právo byť iní a žiť podľa svojich vlastných zákonov. Ale po prepustení sa vyššie uvedený výsadkár opäť pustil do boja.

„pretože za každú cenu je potrebné infikovať separatizmus …“ Nič nerozumel a nepochopil ani za šesť rokov vojny.

Každý si tu pamätá hrozný symbol vojny v Donbase – „Gorlovskú madonu“. Krása zabitá a zmrzačená výbuchom ukrajinského šrapnelu s dieťaťom v náručí. Dnes bola v Gorlovke opäť zabitá madona … ktorá ešte nestihla zažiť radosť z materstva. Prečo sa to stalo? Pretože sú tu posadnutí bastardi, ktorí „za každú cenu potrebujú zničiť separatizmus …“

 

Nie, drahý Ivan Sergejevič, ukrajinskí „vojaci“ nebojujú proti ruskej armáde a oni to veľmi dobre vedia, vždy tomu rozumeli. A úmyselne nás zabijajú. A každý z nich vie úplne dobre, že je podľa definície OSN – genocída: „jedná sa o činy spáchané s úmyslom zničiť, celkom, alebo čiastočne, akúkoľvek národnú, etnickú, rasovú alebo náboženskú skupinu ako takú“. A tiež: „úmyselné vytvorenie takých životných podmienok, ktoré sú určené na jeho úplné alebo čiastočné fyzické zničenie …“

 

Ukrajinskí „bojovníci“ a západní kurátori, ktorí ich usmerňujú, nás úmyselne ničia. Systematicky. Vedia, čo robia a prečo. Realizujú dlho schválený program genocídy.

Vyzývam ťa, Andrej – ukrajinský parašutista, ktorého som zajal v auguste 2014. A všetkých takých ako si ty –  vrahovia, ktorí odôvodňujú svoju túžbu zabiť a potrestať povstalcov zbabelým ostreľovaním ako „ruskú agresiu“ a „ochranu národných záujmov …“ Pamätaj si, že príde čas a určite ťa nájdem … A takisto nájdu všetkých vrahov, ako ste vy … Všetci budete potrestaní podľa svojich skutkov. Ukazujete, že ak dáte svoje duše na váhu – všetci ste ľahší ako prázdnota …
Gennadij Dubovoj

 

Ukrajinská armáda konečne dosiahla cenné bojové víťazstvo – sedem nových autobusov zničených

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov