©MO SR
Aktuality,

Minister obrany Jaroslav Naď tak ako sľuboval pred voľbami – nedovolí predaj budovy Vojenských lesov a majetkov SR, š. p. v Malackách

Slovensko, 27.marec 2020 ( AM, MO SR ) – Nové vedenie rezortu obrany nedovolí predaj budovy Vojenských lesov a majetkov SR, š. p. v Malackách. Štátny podnik plánoval predať súčasnú administratívnu budovu, ktorú si chcel neskôr od nového majiteľa prenajať. Tento krok dlhodobo a verejne kriticky komunikoval súčasný šéf rezortu obrany Jaroslav Naď.


 

„Tak ako sme deklarovali aj v programe strany OĽANO, urobíme všetko preto, aby sme dosiahli náš cieľ, ktorým je zodpovedná a dôveryhodná obrana aj v súvislosti s nakladaním majetku rezortu. Preto sme sa rozhodli nezrealizovať tento predaj, a to aj vzhľadom na jeho nehospodárnosť,“ povedal minister obrany Jaroslav Naď.

 

Prioritou súčasného vedenia rezortu obrany je zaviesť v oblasti obstarávania transparentný proces, ktorý uľahčí kontrolu vynakladania finančných prostriedkov a zdrojov v rozpočte rezortu obrany. „Aj týmto spôsobom chceme dosiahnuť, aby tieto procesy boli realizované hospodárne, účelne a transparentne,“ dodal minister obrany Jaroslav Naď.

Článok: Ozbrojené sily Slovenska sú v pohotovosti – všetky útvary aj zariadenia

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov