.
Aktuality, Letectvo, Pozemná technika,

Video: Alabuga – nová ruská rádio elektronická raketa

Rusko naďalej prekvapuje novými zbraňami. Podľa posledných správ ruskí inžinieri vyvíjajú raketu s názvom Alabuga. Hovorí sa, že táto zbraň bude schopná úplne neutralizovať nepriateľa bez toho, aby na svoje sily otvorila paľbu. Táto zbraň produkuje veľmi silný rádio elektrický impulz, ktorého sila je porovnateľná výkonom jadrovej explózie.


Raketa môže doslova vyradiť všetky nepriateľské zbrane a vojenské vybavenie, vrátane rakiet, protiraketových obranných systémov, lodí a tankov, ako aj akýkoľvek druh vojenského hardvéru vzdušného, ​​námorného a pozemného. Raketa Alabuga spôsobuje, že všetky mikroobvody sú mimo prevádzky. Vojenský hardvér a vybavenie v skutočnosti jednoducho zamrznú, zatiaľ čo lietadlá a rakety padajú na zem ako skaly. Predpokladá sa, že strela bude schopná lietať do výšky 300 – 400 metrov, aby deaktivovala všetko vojenské vybavenie a zbrane v dosahu štyroch kilometrov.

Predpokladá sa, že Alabuga sa stane najsilnejšou perspektívnou rádioelektrickou bombou, ktorá bude schopná úplne deaktivovať a znehybniť celú bojovú silu nepriateľa.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov