Na zbrani sú najzaujímavejšie zásobníky        / zdroj: Kel-Tec
Aktuality, Bezpečnosť, Ručné zbrane a výstroj,

Veľkokapacitný Kel-Tec CP33

Americký výrobca Kel-Tec prináša pre fanúšikov malokalibrových pištolí, ktorým nestačí obvyklá kapacita zásobníka a nabíjanie ich zdržiava, nový model CP 33.


Pri malokalibrových samonabíjacích pištoliach je najväčší problém urobiť spoľahlivý zásobník. Kel-TEC to zvládol a avizuje skorú sériovú výrobu zásobníkov na 50 rán, a naplniť tak krabičku malokalibrových nábojov do jedného zásobníka pištole už nemusí byť problém. Má základný zásobník na 33 nábojov, pištoľ je síce trochu väčšia, ale pre účely základného výcviku, nenáročnej športovej streľby a lovu škodnej to nevadí.

Spoločnosť Kel-Tec CNC Industries Inc. bola založená v roku 1991 v meste Cocoa, stať Florida. Spočiatku sa zaoberala CNC obrábaním a výrobou komponentov pre firmu Grendel Inc. V roku 1995 začala vlastnú zbrojnú výrobu modelom P-11. V dnešnej dobe je spoločnosť Kel-Tec jedným z TOP piatich výrobcov zbraní v USA a jedným z najväčších na svete.

Parametre Kel-Tec CP33
kaliber: 22 LR
Kapacita zásobníka: 33 nábojov
Dĺžka hlavne: 139,7 mm
Celková dĺžka: 269 mm
Hmotnosť: 746 g
Cena: 475 USD

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov