Honor Guard               / zdroj: honordefense.com
Aktuality, Bezpečnosť, Ručné zbrane a výstroj,

Americký patriot s novým dizajnom

Výrobca Honor Defence so sídlom v Americkom Gainesville deklaruje, že všetky diely a materiály jeho pištolí sú vyrábané v Spojených štátoch. Výsledkom je doživotná záruka a veľká variabilita pištolí podľa želania zákazníka.


Honor Guard

Najnovšie uviedol rad pištolí so vzorovaním v Mossy Oak, oficiálnom maskovacom vzore NRA – Amerického zväzu držiteľov strelných zbraní. Najväčšej organizácie zastupujúcej majiteľov strelných zbraní.

Tieto polymérové ​​pištole sú určené pre každodenné skryté nosenie. Sú dodávané v kalibri 9 mm Luger, s kapacitou 7 + 1 alebo 8 + 1, v závislosti od výberu zásobníka. Pištole sa môžu pochváliť obojstranným záchytom záveru aj vypúšťaním zásobníka. Odpor spúšťe majú 3,4 kg. Ponúkané sú tri rôzne veľkosti gripov a dve dĺžky hlavne.

Honor Defence je takisto partnerom USCCA -Americkej asociácie pre skryté nosenie strelných zbraní, ktorá ponúka komplexnú zostavu vzdelávania, odbornej prípravy a právnej ochrany pre zodpovedné vyzbrojovanie  Američanov, aby s dôverou chránili svoju rodinu.

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov