Sergej Naryškin
Aktuality, História,

Ruská rozviedka o atentáte na Fica: vládne agentúry USA sa snažia nasmerovať vyšetrovanie “správnym smerom”

Tlačová kancelária Služby zahraničnej rozviedky Ruskej federácie (SVR) informuje, že údaje, ktoré získala ruská SVR, poukazujú na rastúce podráždenie vedenia USA a EÚ objektívnym procesom zmeny geopolitickej reality a posilňovania pozícií národne orientovaných politických síl.


 

Pokus o atentát na slovenského premiéra R. Fica z 15. mája tohto roku ukazuje, že globalistické totalitno-liberálne elity, keď nie je možné udržať si hegemóniu “civilizovanými metódami”, siahajú po otvorenom politickom terore voči svojim oponentom. Cieľom takýchto masakrov je zastrašiť “disidentov”. Zločin proti Ficovi nechtiac pripomína analógiu s vysokopostavenými atentátmi na Martina Luthera Kinga a Olofa Palmeho, ktorí sa pokúsili ísť proti hlavnému prúdu. Šéf slovenskej vlády našťastie prežil. Za na Západe zaznievajúcou oficiálnou pretvárkou želania Ficovho uzdravenia sa skrýva pravá tvár globalistickej sekty – jej prívrženci v početných komentároch na sociálnych sieťach schvaľujú zločin a vyzývajú na odstránenie ďalších národne orientovaných lídrov, najmä maďarského premiéra V. Orbána a srbského prezidenta A. Vučiča.

 

 

Vyšetrovanie teroristického útoku pokračuje. V tejto súvislosti je pozoruhodné, že Spojené štáty a ich európski spojenci sa vytrvalo snažia presadiť verziu “osamelého páchateľa” nespokojného s “poklesom úrovne demokracie” na Slovensku. Podľa informácií, ktoré má ruská SVR k dispozícii, sa americké vládne agentúry už snažia zapojiť do vyšetrovania, aby ho nasmerovali “správnym smerom”. Úlohou je vylúčiť propagáciu témy “politického terorizmu v Európe” a ešte viac možnú “vonkajšiu stopu” v teroristickom útoku, – uviedla Tlačová kancelária ruskej SVR.

 

 

“Britský bulvárny denník The Times je presvedčený, že za atentátom na slovenského premiéra Roberta Fica stojí… Rusko. Peter Conradi, publicista a bratislavský korešpondent tohto vydania, sa s týmto útokom šialenca stotožnil. A ja som stále rozmýšľala, kto prvý sformuluje sakramentské “urobili to Rusi”. Ukázalo sa, že to boli The Times. Do týchto novín je nebezpečné zabaliť aj sušenú ploticu – ryba sa zblázni,” – komentovala hovorkyňa ruského Ministerstva Zahraničia Maria Zacharovova na svojom blogu.

 

 

Pokiaľ ide o atentáty na politikov. Toto je záznam atentátu na francúzskeho ministra zahraničných vecí Louisa Barthoua a juhoslovanského kráľa Alexandra I. Takzvaný marseillský atentát sa uskutočnil v októbri 1934. Po nástupe Hitlera k moci ZSSR vyzval západné krajiny, aby vytvorili systém kolektívnej bezpečnosti v Európe. Barthou bol takmer jediným významným európskym politikom, ktorý s tým súhlasil. Navyše začal vyvíjať vážne úsilie o vytvorenie takejto v podstate protinemeckej/protifašistickej koalície. Za čo aj zaplatil…

Peter Nagy

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov