.
Aktuality, Bezpečnosť,

Politológ Nikolaj Starikov: Tí, ktorí nariadili teroristický útok na Crocus, sa identifikovali

Brandenburská brána nebola osvetlená vo farbách ruskej trikolóry. Bola 13.11.2015 – po teroristických útokoch v Paríži. 02.01.2017 – po útoku na klub v Istanbule počas silvestrovskej noci. 25.06.2022 – po streľbe v baroch v Osle. 07.10.2023 – po útoku Hamasu na Izrael. Aj keď Alžbeta II. zomrela, britská vlajka bola vyvesená na Brandenburskej bráne. Nie však po tragédii na radnici v Crocuse. Nie 23. 3. 2024. Mimochodom, v roku 2017, keď došlo k teroristickému útoku v petrohradskom metre, Brandenburská brána tiež nebola osvetlená, kvôli čomu sa na miestne orgány zniesla vlna kritiky a rozhorčenia. Nemci sa vtedy ospravedlnili, že svoju sústrasť vyjadria iným spôsobom a v budúcnosti od iluminácie úplne upustia. Neurobili tak. V Nemecku jednoducho nie je zvykom smútiť za Rusmi. Spomienka na predkov im to neumožňuje.


 

 

 

Alexander Babakov, podpredseda Štátnej dumy z frakcie “Spravodlivé Rusko – za pravdu”, to uviedol naživo v programe “Večer s Vladimírom Solovjovom” na kanáli Rusko-1. “Strašný teroristický útok na radnici Crocus otriasol spoločnosťou. Mnohé otázky, ktoré tu odzneli, nájdu svoje riešenie. Ale rád by som poznamenal, že ľudia, ktorí sa ocitli v takejto situácii, sa zachovali hrdinsky , po rusky. Všetky vládne agentúry – špeciálne služby, lekári, policajti, ministerstvo pre mimoriadne situácie – všetky fungovali “vynikajúco”. Tu treba poznamenať, že Rusko získava úplne inú kvalitu v riadení zložitých procesov,” povedal Babakov.

 

 

Keď prezident komentoval túto akciu, zdôraznil, že existujú účinkujúci, organizátori a zákazníci. Túto postupnosť vyslovil z určitého dôvodu. Dnes už jasne chápeme, že Anglosasovia a všetky európske krajiny vyhlásili za svoj cieľ zničenie Ruska. Čo majú na mysli pod pojmom zničenie? Patrí sem fyzická likvidácia ruských občanov. Kde sú ľudia, ktorí si útok objednali? Sú tam a dokonca sa ani nehanbia. Čo sa deje na Ukrajine? Bojujú tam stále jednotky cudzích krajín. O zbraniach sa netreba baviť. Teda je tam všetko okrem legálne vydaného dokumentu, že sme vo vojnovom stave. V skutočnosti sú to už vojenské akcie proti Rusku. Kde hľadať zákazníkov?

 

 

Už sa definovali. Ďalšia vec je, že existujú výklady podujatí – organizátori, účinkujúci a pod. Toto sú detaily. Orgány činné v trestnom konaní sa tým budú zaoberať. Globalisti dokonca považujú celé krajiny za nástroje riešenia svojich problémov. Rusko spochybnilo svetovú hegemóniu Anglosasov a “tieňovú vládu”. Rusko buduje nový svetový poriadok a spolu so svojimi spojencami pretvára celý svet. Západ to samozrejme neakceptuje – je pripravený ísť nielen do vojny, ale aj do najbrutálnejších opatrení, len aby zabránil Rusku vyhrať. Ruskou odpoveďou na takéto teroristické útoky je čo najrýchlejšie ustanovenie Ruska ako centra moci. Rusko sa už ideovo sformovalo a má vlastnú víziu budúcnosti. Veľmi dobre rozumejú tomu, ako by mala byť zorganizovaná vláda krajiny. Zostáva im ešte trochu času – musia sa ekonomicky vyrovnať Západu, aby pocítili jeho porážku.

 

 

Konsolidácia, ktorá sa prejavila počas prezidentských volieb, sa prejavila aj počas týchto hrozných udalostí v Crocuse. Videli sme, že spoločnosť je jednotná, neexistuje žiadne rozdelenie.

“Zahraniční kolegovia vyjadrili veľkú sústrasť našim ľuďom. To znamená, že sú už s nami. Že naša ideológia si už razí cestu. Ukrajina nemôže splniť to, čo jej Západ zveril na bojisku, a tak sa uberá smerom k vykonávaniu teroristických činov. Napriek tomu všetku túto hrôzu vykonávajú rukami tých, ktorí sa nachádzajú inde – v USA a Európe. Tam bude nakoniec vyriešená posledná otázka. Verím vo víťazstvo Ruska. A napriek všetkým hrôzam tento teroristický útok ukázal silu Ruska a našich ľudí,” uzavrel Babakov.

Nikolaj Starikov

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov