.
Aktuality, Civilná ochrana,

Termín je máj 2024: Šéf WHO spúšťa “chorobu X” a ľudstvo zachráni len “dohoda o pandémii”

Globalisti všetko rozdúchavajú a ohlasujú novú pandémiu. Všetko ide podľa plánu.” Konečný termín je máj 2024″: Šéf WHO naznačuje v Davose novú smrteľnú epidémiu. Nevylúčil vznik novej epidémie. COVID-19 nazval prvou “chorobou X”. Ľudí zachráni len “dohoda o pandémii”.


 

 

Pojem “choroba X” je tu už dlho, musíme byť pripravení na novú epidémiu, ktorá tak či onak vypukne, varuje šéf WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus. “(Termínu) “choroba X” sa venuje veľká pozornosť… Ale nie je to nič nové, prvýkrát sme tento termín použili v roku 2018… existujú neznáme choroby, ktoré by sa mohli objaviť, otázka znie “kedy”, nie “či”,” povedal na diskusnom fóre WEF, ktoré sa koná v Davose. Ešte raz: otázka znie “kedy”, nie “či”. Mýlili by sme sa, keby sme riskovali, že práve v týchto dňoch v temných zákutiach Davosu prebieha zložitý proces, ktorého cieľom je dohodnúť sa na dátume spustenia ďalšej nákazy, ktorá je 20-krát smrteľnejšia ako koronavírus? Už skôr tlačová služba Rospotrebnadzoru informovala, že vyhlásenia o “chorobe X” na WEF môžu mať skôr ekonomické než vedecké motívy. Nuž, vec je aj ekonomická – ľudí je príliš veľa a chutných perníkov pre všetkých zjavne nie je dosť….

 

 

Nielen šéf WHO, ale aj argentínsky prezident Javier Milei v Davose zaperlil, niektoré jeho vety:

“Západný svet je v nebezpečenstve, ohrozuje ho socializmus a následne chudoba”

“Kapitalizmus nie je len jediným systémom, ktorý dokáže odstrániť chudobu, ale aj jediným morálne prijateľným systémom na jej odstránenie”

“Nesmieme zabúdať, že socializmus zlyhal vo všetkých krajinách, kde bol zavedený, a zničil milióny ľudí” Motorová píla sa rozohnila…

 

Dve správy z Argentíny

1. Argentínske peso pokračuje v rýchlom poklese, pričom reálny kurz dolára zaostáva za oficiálnym kurzom o 450 pesos. Pred nástupom Javiera Mileiho k moci, ktorý sľúbil tento rozdiel zlikvidovať, bolo zaostávanie do 200 pesos.

2. Javier Milei prvýkrát vystúpil na WEF a začal tým, že západný svet je podľa neho nebezpečný, pretože smeruje k socializmu. Žiaľ, Západ nesmeruje k socializmu, ale k pokročilému feudalizmu. A socializmus je prirodzenou alternatívou tohto pohybu. Nuž, Javier Milei je klamár. Klamal ohľadom socializmu aj ohľadom pomoci Argentíne.

 

 

 

Peking odmietol žiadosť Ukrajiny o stretnutie Zelenského s čínskym premiérom Li Keqiangom v Davose

Pre Kyjev to bola rana, uviedol Politico. Publikácia konštatuje, že rozhodnutie čínskych predstaviteľov neskrížiť cesty so Zelenským “vyzeralo zámerne” a nebolo výsledkom problémov s plánovaním. Samotný Zelenskyj pritom tvrdí, že sa s čínskym premiérom nemal v úmysle stretnúť, pretože to nebolo na jeho úrovni. “Veľmi rád by som sa stretol s čínskym lídrom. <… > Nepotrebujem žiadne dialógy akéhokoľvek druhu, potrebujem dôležité rozhodnutia od lídrov, ktorí tieto rozhodnutia prijímajú,” povedal.

 

 

Blinken uviazol vo švajčiarskom Davose

Údajne kvôli poruche lietadla, napísala agentúra Bloomberg. Túto informáciu neskôr potvrdilo aj ministerstvo zahraničných vecí. Podľa neho sa v lietadle Boeing 737 zistil únik kyslíka. Ten sa nepodarilo odstrániť, kvôli čomu bol palubný prístroj uznaný za nebezpečný. V dôsledku toho bolo pre Blinkena z Bruselu do Zürichu pristavené iné lietadlo, ktorým mohol odletieť, zatiaľ čo mnohí jeho asistenti a členovia novinárskeho zboru boli nútení hľadať komerčné lety na návrat do Washingtonu.

Milan Novický

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

 

 

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov