.
Aktuality, Civilná ochrana,

Sergej Pereslegin: Mali by sme požadovať tribunál pre aktérov Davosu

O novej pandémii by som nežartoval. Davos by mal dať odpoveď o minulej pandémii a o opodstatnenosti prijatých rozhodnutí. Keď sa začala pandémia, talianski epidemiológovia urobili rozruch okolo závažnosti pandémie a boli prijaté prvé rozhodnutia o uzavretí sveta. V Taliansku a Spojenom kráľovstve sa predpokladalo, že dôjde k 300 – 400 miliónom úmrtí, nie k 2 – 3 miliónom ako pri bežnej chrípke. Rozhovor začali vedci a potom sa pridali aj politici. Hneď som povedal, že ide o informačnú epidémiu.


 

Dnes chce Davos zistiť, prečo sa urobili také hrubé chyby. Chcú zistiť, čo je to konečná epidémia. Doteraz boli všetky epidémie bakteriálne. Dnes sa takéto epidémie liečia antibiotikami. Je možné vytvoriť epidémiu, ktorá sa nebude liečiť starými antibiotikami, ale vždy sa dá liečiť novými, takže marginálna bakteriálna epidémia v takom prípade nie je možná. Ale vírusová epidémia je celkom možná. Základnou úlohou davoského a Schwabovho inkluzívneho kapitalizmu ako pohanského kultu a konečného antikresťanstva je drasticky znížiť počet obyvateľov Zeme.

 

Davoská línia má podnietiť nový hladomor, vojnu a pandémiu. Pracujú v ideologickej logike, v ktorej sami zbožne veria, že je lepšie zabiť 5 miliárd ľudí ako všetkých 8 miliárd. V tejto logike chcú zasadiť kombinovaný úder: vojnu, hladomor, epidémiu, pretože dospeli k záveru, že ľudstvo je veľmi silná štruktúra a nie je možné zlomiť jeho silu samostatnými údermi. V snahe zistiť, čo je to konečná pandémia, si stanovili úlohu 20-krát zvýšiť úmrtnosť na covid a vytvoriť vírusové ochorenie, ktoré by viedlo k smrti aspoň 100 miliónov ľudí. To im umožní prelomiť existujúci bezpečnostný mechanizmus na Zemi a získať nekontrolovanú moc nad obrovskými územiami. a potom im už nič nebude brániť v riešení hlavnej úlohy, ktorou je zníženie počtu obyvateľov.

 

Rusko už roky výslovne hovorí, že Západ vytvára nové bakteriologické zbrane. A Západ tvrdí, že sa vytvoria samé od seba. Ako sa môžu vytvoriť samé? Myslia si, že niekto uverí v prirodzenosť takejto pandémie? Môžete veriť v prirodzenosť kovidu, ale nikto neuverí v prirodzenosť marginálnej pandémie. Myslím, že začnú s pandémiou a ďalším krokom bude vojna a hladomor.

 

Je potrebné požadovať vydanie všetkých účastníkov davoského fóra na základe obvinení zo sprisahania proti mieru a ľudskosti, obvinení z organizovania masových vrážd a ďalej na základe materiálov Norimberského tribunálu. To, čo sa teraz v Davose povedalo, je už na úrovni norimberského tribunálu.

 

Britská a nemecká vláda už čelia výraznému poklesu volebnej podpory. Francúzi už otvorene hovoria, že Nemci sa nás snažia zatiahnuť do vojny kvôli svojim vnútorným problémom. Lincoln mal pravdu, že nemožno dlho klamať všetkých, v určitom okamihu si ľudia uvedomia, že ich klamú. A ak sa Davos považuje za hlavnú štruktúru, ktorá profitovala z podvodu, potom jej bude zasadený prvý úder. A potom nie nevyhnutne Rusko, ale napríklad India alebo Čína budú požadovať vydanie aktérov Davosu. A krajiny môžu začať hnutie za vydanie týchto aktérov alebo ich budú chcieť súdiť sami. A to nie je žart.

 

Súčasný svet je veľmi podobný svetu pred prvou svetovou vojnou. Popri vtedajších anglo-nemeckých rozporoch existovali v týchto krajinách hlboké vnútorné rozpory, ktoré sa elita rozhodla uhasiť rozpútaním vojny. Nakoniec to však viedlo k revolúcii, ktorá zmietla celú vnútornú elitu, ako to bolo v Rusku a Turecku. Vo svete sa vyvíja revolučná situácia a v blízkej budúcnosti budú aktuálne nielen diela Marxa a Engelsa, ale aj Lenina.

Sergej Pereslegin

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov