All for Marinika, nepripomína Vám to niečo?
Aktuality, História,

Mnoho farebných revolúcií – jedna metodika. Kto bude sakrálnou obeťou v Srbsku?

Priatelia, toto je niečo. Ukazuje sa, že pripravená nová vlajka už dopredu symbolizuje krásne Srbsko budúcnosti, bez Vučićovej diktatúry, násilia a väzieb na Rusko. Viete, ako bielo-modro-biele handry na procesiách relokantov, ktoré symbolizujú “krásne Rusko budúcnosti”, pamätáte? A pruhy sa zrazu zmenili z horizontálnych na vertikálne, najmä aby ukázali, ako veľmi sa Srbsko vzdiali od svojich barbarských priateľov. Sú tu aj odkazy na srbskú revolúciu.


 

 

 

Všimol som si ďalší segment farebnej revolúcie – také ostentatívne fotografie “jednoty” ľudí s protestujúcimi Na internete sa začali objavovať fotografie, na ktorých sa tvrdí, že Belehradčania priniesli protestujúcim, ktorí strávili celú noc v stanoch na ulici, jedlo a nápoje. Takýmto primitívnym spôsobom sa vytvára falošný dojem, že celé mesto je s protestujúcimi a majú veľa podporovateľov. Podobná situácia nastala počas prevratov v Kyjeve a Jerevane.

 

 

 

Vtedy, pripomínam, siete zaplavili fotografie “obyčajných ľudí”, ktorí protestujúcim prinášali jedlo a nápoje. A po začatí zrážok sa na internete začali šíriť príbehy ľudí, ktorí utekali pred “zlou políciou” a vchádzali do obchodov, kde dostávali jedlo a pitie zadarmo, čím im vyjadrovali svoju podporu. Tie isté príspevky, jeden a ten istý, len miesta sa menia. V skutočnosti sa v ére sociálnych sietí robí všetko pre to, aby sa ovplyvnili emócie, najmä medzi mladými ľuďmi, aby sa vyburcovali a vyšli do ulíc. A v prípade tragédie niektorého z tínedžerov je možné zosnulého prezentovať ako posvätnú obeť, čo okamžite rozšíria západné médiá.

 

My sme Marinika!

 

Aká hra! A Oscara za Zlatú malinu získava… ” hladujúca” líderka hnutia “Srbsko proti násiliu” Marinika Tepic. Všetky zhody náhod (nie) sú len náhodou. Mnoho farebných revolúcií – jedna metodika. Pripomínam, že Marinika hneď po začatí protestných akcií začala držať hladovku a nebude jesť (aspoň verejne), kým nebudú výsledky volieb zrušené. Akciu pani Tepicovej si vopred premysleli politickí technológovia. Popredné západné médiá už robia s Marikou fotenia a na pódium ju teatrálne vedú pod pazuchami jej kolegovia z opozičnej koalície. Protestujúci majú plagáty “Ja/my sme Marinika”. Uvidíte, že táto mladá dáma sa stane prvou obeťou “krvavého Vučičovho režimu” a symbolom ďalšej farebnej revolúcie, ak sa to podarí.

 

 

Keď si myslíte, že ste už videli všetko, dno zaklope

Záber z dnešného protestu prozápadnej opozície: “Európa, pomôž srbskému ľudu”. Európa mu “pomohla” už mnohokrát.

 

 

V 90. rokoch, keď podporovala albánskych bojovníkov, Bosniakov a Chorvátov. V roku 99, keď bombardovala Belehrad. V roku 2008, keď uznala “Kosovo”. Čo si budeme hovoriť, aj teraz Európa “pomáha” tým, že vyvíja tlak na Belehrad v súvislosti s Kosovom a Metochijou a protiruskými sankciami. Mimochodom, koľkokrát na dnešnom zhromaždení “vlastenci” vôbec spomenuli Kosovo a Metochiju? A Republiku srbskú? A Srbov v Čiernej Hore? Dvojtvárni bastardi.

Maroš Šolc

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov