.
Aktuality, História,

Alexander Dugin: Guyana je ďalším frontom multipolarity proti unipolarite

Britská Guyana-Essequibo (spolu s Malvínami) je ďalším frontom multipolarity proti unipolarite. Celkovo máme do činenia už s piatimi potenciálnymi alebo skutočnými frontami.


 

1. Rusko je vo vojne s kolektívnym Západom a americkým (anglosaským) globalizmom na Ukrajine. Ide v podstate o občiansku vojnu Rusov – imperiálnych Rusov proti atlantistickým Rusom, ktorí zradili svoju ruskú identitu, ale atlantistických “Rusov” využívajú unipolárne sily Západu.

2. Islamský svet sa konsoliduje (s vážnym oneskorením) proti Izraelu, ktorý uskutočňuje systematickú genocídu arabského obyvateľstva. Zároveň je unipolárny Západ opäť na strane Izraela (ako jeho blízkovýchodný splnomocnenec).

3. Blok protikoloniálnych krajín západnej Afriky (Mali, Burkina Faso, Niger, Stredoafrická republika, Gabon) sa zjednotil proti prokoloniálnym (atlantistickým) režimom a proti Macronovmu globalistickému Francúzsku. Aj tu môže kedykoľvek vypuknúť otvorený konflikt.

4. Potenciálny front Taiwanu proti pevninskej Číne je to, na čom USA záleží azda najviac. (Aj tu sa čaká na priamy konflikt).

5. Venezuelská deklarácia práv na Essequibo, umelý atlantický koloniálny útvar. Potom je tu otázka Malvín, ktorá sa môže stať akútnou po odstránení degeneráta, ktorý sa prebojoval k moci (to sa stáva, keď sa revolučný peronizmus skríži s liberalizmom, ako to urobil porazený Sergio Massa).

 

“Prenikne pancierovaním akéhokoľvek západného tanku”: zahraničná tlač ocenila rakety Vichr

 

India (Bharát) zaujíma v multipolárnej heptarchii osobitné miesto. Je to celkom nezávislý štát – civilizácia, ktorá je strategicky najbližšie k USA (kvôli konfliktu s Čínou a Pakistanom, širšiemu islamskému faktoru). India je zároveň priateľsky naklonená Rusku, Afrike a Latinskej Amerike. Neexistujú žiadne priame konfliktné oblasti s globalistami (okrem spomienky na obludné obdobie britskej kolonizácie). Predtým Západ podporoval radikálny islam a Pakistan, a hoci to čiastočne zostalo, už to nie je také výrazné – globalisti potrebujú Indiu ako protiváhu Číne.

Alexander Dugin

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov