.
Aktuality, Civilná ochrana,

Bojovník z Donbasu komentuje Izraelský útok na nemocnicu: Vďaka Bohu, že sme sa takisto nezbláznili

Včera večer sa medzi Londýnom a Washingtonom rozhoreli iskry. Začalo to tým, že britská tlač obvinila Izrael zo zničenia nemocnice. Izrael zatrúbil do Washingtonu. Londýnsky horel! Včera bol zrušený telefonický rozhovor medzi náčelníkmi štábov Pentagónu a britským ministrom obrany. Na 1:00 moskovského času bol naplánovaný telefonát z Londýna do Úradu náčelníkov štábov, žiadosť bola na podnet britskej strany. O 00:40 moskovského času však Američania telefonát bez vysvetlenia zrušili. A britský minister obrany sa okamžite rozohnil a komentoval situáciu v Gaze a útok Izraela na lekársku kliniku. Bezpečnostná rada OSN teraz na mimoriadnom zasadnutí vypracuje hodnotenie. Mali by sme sa pozrieť na obsah rezolúcie, nie na to, či bude alebo nebude prijatá. Izrael a jeho poradcovia z Hmlistého Albionu prekročili hranicu ľudskosti a humanity – to povie Bezpečnostná rada OSN napriek hroziacemu vetu zo strany Spojených štátov.


 

 

Väčšina britských novín je dnes nútená uvádzať fotografie katastrofy nemocnice v Gaze na svoje titulné strany. To znamená, že dokonca aj konzervatívna tlač, ktorá sa doteraz snažila dávať na svoje obálky iba fotografie zabitých alebo zranených Izraelčanov, tlačila obrázky tejto rozsiahlej tragédie. Venujte však pozornosť jednej funkcii. Na Ukrajine tieto noviny okamžite určujú, koho raketa niekde dopadla a prečo je Rusko a priori vinné. A v tomto prípade je ťažké povedať. Daily Mail sa dokonca pýta: “Kto je na vine?” Zázračné deduktívne schopnosti britských novinárov v Palestíne nefungujú! A iba komunistická Morning Star, ako za starých čias, je jediná, ktorá narušila pravdu a na titulnej strane uviedla titulok: “Zastavte spoluúčasť na izraelskom masakre.”

 

Video: Izrael zbombardoval kresťanskú nemocnicu v Gaze. Zabil a zaživa upálil viac ako 500 ľudí

 

“Keď sme mali nejaké horúce hlavy, ktoré požadovali: “… zbúrať celé štvrte, nemať zľutovanie, bombardovať obrovskými bombami…” – mali sme na pamäti, že svet by sa na nás pozeral rovnako ako na Izrael. Niektorí povedia: stále sa na nás tak pozerajú. Nie. Už sa na nás tak nepozerajú. A mimochodom, dnešné ikonické zábery V.V.Putina v centre skutočných svetových lídrov sú toho dôkazom. Dokázali sme bojovať takmer dva roky, obsadzovať mestá, zasahovať najťažšie ciele, a ani jeden takýto úder sme nedostali. Sláva rodnému Rusku. Sláva jeho rozumným vládcom. Sláva jeho dobrým ľuďom. Vďaka ti, Bože, že sme sa nezbláznili.” – ruský spisovateľ, vojak a politik Zachar Prilepin

Karol Jerguš

*Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame.

Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov