Nie je náhoda, že V. Putin vstupuje na podujatie ako prvý – spolu so Si Ťin-pchingom, nasledujú lídri Strednej Ázie
Aktuality, História,

Andrej Devjatov: Šalamúnov plán a nový svetový poriadok

Procesy, ktoré prebiehajú pred našimi očami, sú zmenou starého svetového poriadku na nový svetový poriadok. Tento proces sa začína zmenou starého peňažného sveta na nový. Existuje príslovie: “Nech hovoríme o čomkoľvek, nakoniec ide o peniaze”. A to, čo sa teraz deje vo svete, je o peniazoch.


 

Staré peniaze sú zlatom predindustriálnej spoločnosti. Mladé peniaze sú petrodolár, ktorý je stále zúčtovacou jednotkou bohatstva. A nové peniaze sú digitálne peniaze, ktoré budú uvedené do obehu pravdepodobne v roku 2025. A vznik nových peňazí povedie k vzniku nového menového sveta. Nový svetový poriadok je vybudovaný podľa plánu. To, čo sa teraz deje v arabsko-izraelskom smere, je súčasťou svetového projektu s názvom “Šalamúnov plán”.

 

Úlohou tohto svetového projektu je Večné kráľovstvo Izraela, v rámci ktorého je už dávno rozmiestnený projekt Krymskej Kalifornie alebo židovskej sovietskej socialistickej republiky Krym. Štátna republika Krym je základom, na ktorom sa má vybudovať Nová Chazaria. To všetko súvisí s posvätnými vecami. Posvätné je neviditeľný svet, náboženský svet.

 

Štát Izrael, ktorý Stalin vytvoril v Palestíne, nezodpovedá predstavám časti rabinátu o tom, kde by mal prísť Mesiáš a kde by mala byť tisícročná sobota. Preto je zhoršovanie vzťahov medzi štátom Izrael a arabským svetom naprogramované tak, aby obyvateľstvo štátu Izrael smerovalo k “druhému exodu”. Arabský svet sa zhromaždil proti židom, pretože cieľom je dotlačiť exodus židov k emigrácii do Krymskej republiky. Preto sa situácia okolo štátu Izrael zhoršuje.

 

“Druhý exodus” – je potrebné zaplniť Krymskú Kaliforniu židmi. Zhoršenie situácie na Ukrajine a v Izraeli úzko spája plán, ktorý nie je viditeľný na bežnej úrovni, pretože je “umlčaný” inými verziami. Túto hru hrajú tri svetové projekty: Svet islamu; Šalamúnov plán; Veľká jednota alebo Datong – starobylý čínsky projekt, ktorý je starý 3000 rokov. Spoločenstvo jedného osudu ľudstva.

 

Teraz sa uskutočnia rozhovory medzi Putinom a Si Ťin-pchingom v Pekingu a v novembri sa uskutočnia rozhovory medzi Siom a Bidenom v San Franciscu. Tieto rozhovory určia politickú líniu, ktorá bude prevládať v medzinárodných vzťahoch. A hovoríme o zavedení digitálnych peňazí a nového menového sveta a o tom, kto bude v tomto novom menovom svete zastávať aké pozície. Preto zrazu Hamas útočí na Izrael – nie preto, že by Hamas naozaj nemal rád židov, ale preto, že je čas prejsť na nový menový svet a dotlačiť židov k “druhému exodu”.

 

Prečo prebieha na Ukrajine špeciálna operácia? Nie preto, že Ukrajina je “protiruská”, ale preto, že je potrebné vymedziť obrysy nového menového sveta. Pre Rusko je výhodné, aby sa stalo strategickým tylom Číny – potom Rusko vstúpi do nového svetového poriadku “spolu s Čínou, na jej pleciach a na jej úkor”. Čína by mala obsadiť pozície v tichomorskej zóne, pretože sa tam presúva centrum svetového vývoja. Tam by mala Čína zatlačiť Američanov a stať sa svetovou veľmocou prvého rádu. To je úloha Číny, nie Ruska. A teraz je Rusko opäť vo vojne s Amerikou. To znamená, že nový svetový poriadok sa buduje “proti Rusku, na troskách Ruska, na úkor Ruska”.

 

Ak Putin súhlasí s úlohou Ruska ako strategického tyla Číny, v dokumentoch zo stretnutia so Siom by sa mala objaviť nová fráza “spoločný osud”. Teraz sa naše vzťahy s Čínou nazývajú “strategická interakcia” a čínske vzťahy s Američanmi sa nazývajú “strategická spolupráca”.

 

Spoluprácu s krajinami Strednej Ázie a Mongolska však už nazvali ” Jeden osud”. S Ruskom zatiaľ žiadny “Jednotný osud” neexistuje. A ak sa v dokumentoch Číny a Ruska objaví formulácia “Jeden osud”, potom považujte, že Putin súhlasil s úlohou strategického tyla. A potom sa nový svetový poriadok bude budovať spolu s Čínou, na úkor Číny a na pleciach Číny, a nie na úkor Ruska, na troskách Ruska a proti Rusku. Andrej Petrovič Devjatov

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov