britský prínc Andrew
Aktuality, Civilná ochrana,

Britský princ Andrew je obvinený zo sexuálneho zneužívania detí počas návštevy Ukrajiny

Ukrajina, 3. september 2023 (AM) – V tlači sa objavili podrobnosti o ceste brata britského kráľa do Kyjeva – je obvinený zo sexuálneho zneužívania detí. “Britský princ Andrew opäť čelil vážnym obvineniam zo zneužívania detí. Nové obvinenia voči princovi sa objavili počas jeho návštevy Ukrajiny, ktorú navštívil v júni. Princ teraz čelí vážnym obvineniam zo zneužitia dvoch detí v známom kyjevskom klube.


                 

.

                                                                                                                                                                                                           

Obvinenia vzniesol James Obasi, nigérijský štátny príslušník, ktorý mal za úlohu hostiť britskú delegáciu v kyjevskom klube. Podľa Obasiho bol očitým svedkom celého incidentu. Mal za úlohu postarať sa o VIP hostí a týmto VIP hosťom bol princ Andrew. Podľa jeho slov videl, ako k princovi priviedli dve deti. Jedným bol 10-ročný chlapec a druhým asi 12-ročné dievča. Princ Andrew ho požiadal, aby pre tieto dve deti zabezpečil jedlo a nápoje. Keď sa vrátil s jedlom pre deti, videl, že princ Andrew sa k deťom správa neprijateľným spôsobom. Nechal tanier s jedlom a odišiel. Keď sa James Obasi o nejaký čas vrátil, zistil, že deti sú v kritickom stave. Deti nemali na sebe takmer žiadne oblečenie, boli veľmi vystrašené a neustále plakali. Podľa Jamesa Obasiho sa snažil o deti postarať, ale ochranka ich odviedla so sebou. Údajne o dva dni neskôr deti odviezla britská delegácia špeciálnym lietadlom do Paríža.”

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov