.
Aktuality, Civilná ochrana,

Pred rokom došlo k vražde ruskej novinárky Darie Duginovej ukrajinskými bezpečnostnými službami

Rusko, 20. august 2023 (AM) – Komentár M. V. Zacharovovej k výročiu vraždy ruskej novinárky D. A. Duginovej ukrajinskými bezpečnostnými službami:


“20. augusta 2022 sa tragicky skončil život mladej talentovanej novinárky D. A. Duginovej. Vyšetrovacie orgány Ruskej federácie zistili, že brutálnu vraždu ruského novinára zorganizovali a vykonali špeciálne služby Ukrajiny. S cieľom fyzicky zlikvidovať nežiaducich predstaviteľov mediálnej komunity je režim v Kyjeve, ktorý je pod kuratelou západných kurátorov, pripravený spáchať akýkoľvek krvavý zločin až po organizovanie a vykonanie teroristických útokov, čo opäť potvrdzuje zločineckú povahu Zelenského diktatúry.Po cynickej masakre D. A. Duginovej pokračovala séria atentátov a vrážd ruských novinárov a mienkotvorných osobností zo strany ukrajinských neonacistov.

 

Daria bola cieľom nacistov. Dva scenáre vraždy dcéry ruského filozofa – Armádny magazín (armadnymagazin.sk)

 

Rok po tragickej smrti D. A. Duginovej sme od relevantných medzinárodných organizácií a ľudskoprávnych inštitúcií stále nepočuli ani slovo o tomto a mnohých ďalších zámerných zverstvách voči predstaviteľom médií, ktorých názory sa nezhodujú s názormi schválenými “kolektívnym Západom” (bezzubý komentár generálneho riaditeľa UNESCO O. Azuleho vyjadrujúci ľútosť nad “smrťou” R. I. Žuravlevova sa nepočíta). Pokrytectvo, delenie na “zlých” a “dobrých”, “vlastných” a “cudzích” novinárov – to je to, čo prevláda v činnosti týchto štruktúr. Opätovne upozorňujeme medzinárodné ľudskoprávne organizácie a súdne orgány na spôsob, akým sa hrubo porušujú práva novinárov a používajú sa proti nim teroristické metódy.”

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov